علي جان گفت كه اين كرك مي رو با C# نوشتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . من هم با dotNet Reflector سورس برنامه رو كشيدم بيرون:
خب...با توجه به سورس برنامه از مقدار Number1-Myactor-Enique-Iglesias:) رو با MD5 به Hash تبديل مي كنه و در متغير str ذخيره مي كنه. با كليك روي دكمه، مقدار وارد شده توسط كاربر در جعبه متني با مقدار str مقايسه مي شه. اگر هر دو مقدار برابر بودند All Right نشون داده ميشه.کد:public Form1() { this.Pass = "Number1-Myactor-Enique-Iglesias:)"; private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { MD5CryptoServiceProvider provider = new MD5CryptoServiceProvider(); byte[] buffer = new byte[0x10]; string str = Convert.ToBase64String(provider.ComputeHash(Encoding.ASCII.GetBytes(this.Pass))); if (this.textBox1.Text == str) { MessageBox.Show("All Right"); } } }
علي جان تو خودت استادي ولي به نظر من اين روش يه خوبي داره و يه اشكال:
خوبيش اينه كه سريال برنامه اصلا" توي سورس برنامه پيدا نيست. من سورس برنامه ي تو رو دارم ولي هر چي بگردم توش نمي تونم سريال رو پيدا كنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اما اشكال:
اگه سورس رو داشته باشم، الگوريتم رمز نگاري تو رو هم دارم. حالا با داشتن الگوريتم Number1-Myactor-Enique-Iglesias:) رو هش مي كنم. اين هش ميشه سريال CrackMe :
==aF6SEX9EGB6o0vsJeVzsww
من يه پيشنهاد دارم. بذار از اين سورس استفاده كنيم:
سريال برنامه توي سورس برنامه پيدا نيست. الگوريتم رمز نگاري هم معلومه. (اين كه شد همون؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) ولي اين جا كرك كننده Number1-Myactor-Enique-Iglesias:) نداره. پس حتي با دونستن روش رمزگذاري نمي شه سريال رو به دست آورد.کد:private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { MD5CryptoServiceProvider provider = new MD5CryptoServiceProvider(); byte[] buffer = new byte[0x10]; string str = Convert.ToBase64String(provider.ComputeHash(Encoding.ASCII.GetBytes(textBox1.Text))); if (str == "aF6SEX9EGB6o0vsJeVzsww==") { MessageBox.Show("All Right"); } }
مگر اين كه aF6SEX9EGB6o0vsJeVzsww== رو Decode بشه كه كار خيلي خيلي سختيه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در اين سورس سريال Number1-Myactor-Enique-Iglesias:) هستش. اين سريال اول كد و سپس با مقدار هش مقايسه مي شه.
شاد باشيدكار لذت بخشي بود. من فعلا" تازه كارم. وقتی يكم بيش تر از شما استادان ياد گرفتم، اين جا چند تا از اين ... از اين ... (اسمش چي بود؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) آها! چند تا از این CrackMe ها قرار مي دم (البته با VB.Net) .
آرمينبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks