این چه رفتی داشت؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب توی محصولات خارجی هم شرکت ها یا آدمایی هستن که خوب کار نمیکنن و آدم سمت اون برند نمیره .
منظور من مثلا این بود که یه شرکت خوب ایرانی که رقابت میکنه با محصولات جهانی تا هست ، چرا از محصولات خارجی استفاده کنیم؟ مثلا محصولات گرین (که در رقابت تنگاتنگ با محصولات خارجی هست) . حالا پادویش چون تازه 3 سال هم نشده ولی تا سال بعد دیگه استانداردهای یک آنتی ویروس رو در سطح جهانی میزنه (منظورم وب گارد و ... هست) و از این دست محصولات .
حالا شرکت های دیگه ای هستن که پاور میزنن ولی میدونیم تلاش خاصی برای بهبود محصولات شون نمیکنن . ولی گرین تا هست و محصول شو هر چند سال بهتر هم میکنه مثل شرکت های خارجی ، چرا محصول خارجی؟ منظور من این شرکت هاست
وگرنه من سرور پرشین گیگ رو خیلی سال پیش به پیشنهاد یکی از دوستان پذیرفتم و هم خودم و هم کاربران ازش راضی نبودیم . اگه سرور خارجی رایگان (حداقل 5 گیگ) که به قندشکن و ... نیاز نداره ، میدونی بگی استفاده میکنم
حتی اگه میخایم فرزندان مون و نسل های دیگه راحت باشن ، به نظرم اون شرکت ایرانی ای که بصورت مسمتر کار میکنه رو ولو محصولات ضعیفی داره ولی تلاش خودشو برای بهبود محصولات اش میکنه رو باید ساپورت کنیم . تهش اینکه یه کم شبیه مردم ژاپن باشیم دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مشکل ما اینه که شرکت هایی که مطمئن ایم طی 10 سال یه تکون هم به خودشون نمیدن رو کامل ساپورت میکنیم مثل کل صنایع خودروسازی ایرانی و ماشین مونتاژ داخل میخریم ولی کالاهای ایرانی ای که تلاش شونو میکنن برای بهبود کالاشون رو ساپورت نمیکنیم . برعکس ایم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از این جهت درست میگی . فایل های آدم تا آخر میمونه با خیال راحت
Bookmarks