يه اكسشن ميخوام تا فاير فاكس مثل اپرا اين قسمت سمت راست پايين كه مال لود شدن يا نشدن تصاوير رو داشته باشه.
حوصله نداشتم اينجا درخواست كردم خودتون معرفي كنيد اينجابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
يه اكسشن ميخوام تا فاير فاكس مثل اپرا اين قسمت سمت راست پايين كه مال لود شدن يا نشدن تصاوير رو داشته باشه.
حوصله نداشتم اينجا درخواست كردم خودتون معرفي كنيد اينجابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلیک راست کن برو View Page Info و در پرمیشن Load Images را بلاک کنید . ( این برای هر صفحه به کار میره )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما راهی که امیر جان گفتند بهتر هست و کار میکنه توی قسمت استثنائات هم میتونی سایت هایی را بلاک یا غیر بلاک براش تعریف کنی . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Labyrinth (19-07-08)
دوستان چرا تو فایر فاکس وقتی صفحه ای رو باز می کنم الکی همش آپلود می کنه.
ولی تو اپرا به هیچ وجه اینجوری نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسی می دونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیزم سوالتتون را در مورد فایرفاکس اینجا بپرسید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
===========
میشه مشکلتون را بیشتر توضیح بدید ؟
و آن جا "انسانیت" است ..
بیشتر توضیح می دهیم:
وقتی به اینترنت وصلم اگه با فایر فاکس صفحه ای رو باز کنم مثلا اگه 1 مگ دریافت بشه اطلاعات 1 مگ هم ارسال میشه در صورتی که نباید اینطوری بشه.
در اپرا همون صفحه رو باز می کنم فقط 100 کیلوبایت سند داره.
چرا ؟؟؟؟؟(Avatar تو برم.....)
|
من تا حالا همچین چیزی ندیدم . شما از کجا همچین حرفی را میزنید ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
عزیزم شما از کجا میگید آپلود میکنید با نرم افزاری چیزی امتحان کردید ؟ جایی نوشته که این قدر مصرف میکنه ؟ منظورم اینه که به چه دلیل یعنی چه اتفاقی که میوفته میگید مثلا 1 مگابایت آپلود میکنه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
منظورم از مثال این بود که اندازه آپلود و دانلود تقریبا یکسان و اینطوری نباید باشه.
نرم افزار که زیاده
چرا نمی گم اپرا این مشکل رو داره حتما یه چیزی هست دیگه
آخه یه چند باری تو TinyPic عکس آپلود کرد فک کنم قاط زده حتی تو باز کردن صفحات
دوباره یه تست ازش می گیرم................
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks