سپهر جان لینک DownThemAll رو می زاری عزیز ؟؟
سپهر جان لینک DownThemAll رو می زاری عزیز ؟؟
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
|
دوستان عزیز اینم لینک دانلود DownThemAll:
بعد از اینکه وارد صفحه شدید روی Install Now کلیک کنید و چند ثانیه صبر کنید بعد یه پنجره باز میشه و وقتی که Install Now روشن شد روش کلیک کنید.کد:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/201
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
X Ray (08-08-07)
خوب دوستان دارید Plugin معرفی می کنید ؟
منم Plugin معرفی کنم یا نه ؟
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
ساسان جان در انجمن مرورگر اکستشن ها هست اونجا معرفی کنید ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان موضوع در حال بحث : فایرفاکس فراتر از این یک مرورگر ...
مثلا آنتی ویروس و یا پلاگین های خیلی خاص را توضیح تخصصی میدیم ...
ممنون که اومدی...
قربانت سپهربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
فهمیدم چی شد.
مطلب اگه تونستم و پیدا کردم میزارم.
یعنی خودتون نمیتونید بررسی کنید ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
|
Galaxy عزیز چیشو بررسی کنم ؟
شما بگو چشم اگه بنده میدونستم توضیح میدم.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks