بررسی DownThemAll :
به ظاهر و باور تمامی کاربران و مصرف کنندگان اینترنتی مرورگر ها خود دانلود منیجر های ضعیفی دارند یا حداقل بسیار قوی نیستند و امکانات و سرعت زیادی ندارند . اما در اینجا می خوام با قرار دادن چندین عکس از این دانلود منیجر و گفتن سرعت دانلود و امکانات کامل تر این دانلود منیجر که در خود فایرفاکس قرار میگیرد قدرت و توانایی فوق العاده آن را نشان دهم :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همان طور که میبینید نوسان سرعت و میزان پر شده را هم در یک نوار نشان داده . سرعت این دانلود منیجر فوق العاده بود و با ADSL شهریار عزیز حتی با 64 کلیوبایت هم دانلود کرد !( البته دو ثانیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
از دیگر امکانات وحشتناک جالبش میشه به Offline Explorer اون اشاره کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یعنی اینکه شما مثل این نرم افزار می تونید یک سایت را کلش را با لینک و ... سیو کنید ( یعنی میتونه کلیه فایل های یک سایت را سیو کنه !)
دیگر امکاناتش میشه به همونی که بالا گفتن به دید دیگری نگاه کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مثلا امروز من میخواستم لینک یک عکس را بردارم اما سایت ارور میداد و ... من هم با این رفتن و لینک عکس را پیدا کردم ...
موفق باشید
سپهربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks