آقای مهراد خان گل گلاب یکم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید آخه مرد حسابی شما که آدم منطقه ای بودی کجای آپرا این قدر اکستنشن داره این یکی را دیگه همه ی مردم می دونند !!! از اون حرف ها بود ؟! 80 درصد ؟!؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بهتره یک نگاه به Add-ons های سایت FF یک نگاه بندازی !!!

جدا این حرف شما جالب بود ! به نظر من چون دفاعی ندارید این را میگید !

برای مثال بچه های محترم :

آپرا کجاش مترجم صفحات به 24 زبان دنیا داره !؟

آپرا کجاش این اکستشن هایی که توی تاپیک اکستنشن ها معرفی شد را داره !؟

آپرا کجاش FireFTP داره ؟!

آپرا کجاش توانایی لود صفحه با IE و FF را داره ؟!

آپرا کجاش می تونه Alexa سایت ها را به صورت تولبار داشته باشه ؟!!؟

در آپرا کجاش میشه بوکمارک ها را شیر کرد و ... ؟!

در آپرا کجاش میشه چندین یوزر استفاده کرد ؟!؟!

بچه ها منطقی بگید !

موفق باشید
سپهربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیزم من دارم کاملا منطقی بحث میکنم ... نمیدونم شما چجوری برداشت میکنید؟!

( لازم به تذکره که اینجا با هم دعوا نداریم که ... فقط داریم بحث میکنم .... چه اپرا بهتر باشه چه فایرفاکس ، هیچ چیز عاید ما نمیشه )

آخه مرد حسابی شما که آدم منطقه ای بودی کجای آپرا این قدر اکستنشن داره این یکی را دیگه همه ی مردم می دونند !!!
من کی گفتم اپرا اکستنشن داره؟
من گفتم 80% امکاناتی که توسط اکستنشن به فایرفاکس اضافه میشه بصورت Built-In در اپرا موجوده ...

آپرا کجاش مترجم صفحات به 24 زبان دنیا داره !؟
کافیه در اپرا عبارت مورد نظر رو انتخاب کنی و بعد کلیک راست کنی و بعد هم Translate رو انتخاب کنی و سپس زبان مورد نظر خودتو انتخاب کنی ... مثلا French To English

آپرا کجاش این اکستشن هایی که توی تاپیک اکستنشن ها معرفی شد را داره !؟
فعلا ادامه پستمو بخون ...

آپرا کجاش FireFTP داره ؟!
در این زمینه اطلاعی ندارم ... ( نمیدونم قابلیت مشابهی در اپرا وجود داره یا نه )

آپرا کجاش توانایی لود صفحه با IE و FF را داره ؟!
همچین قابلیتی در اپرا وجود داره ... من الان که گشتم یادم نیومد کجا دیدم همچین چیزی رو ولی اگه بخوای میتونم دوباره بگردم ... ( فکر کنم با IE بود)

آپرا کجاش می تونه Alexa سایت ها را به صورت تولبار داشته باشه ؟!!؟
اپرا یک ویدگت مخصوص همین کار داره ... اگه دوست داری بگو تا لینک دانلود برات بذارم ...

در آپرا کجاش میشه بوکمارک ها را شیر کرد و ... ؟!
فقط همینو بگم که اپرا از لحاظ بوکمارکها به نظر من خیلی قوی کار کرده ... عالی تر از عالی !

در آپرا کجاش میشه چندین یوزر استفاده کرد ؟!؟!
در هنگام نصب اپرا یه گزینه مخصوص Multi Users داره ... به راحتی هر چه تمام تر ....

=============

خب فکر نمیکنی از این قابلیتهایی که در فایرفاکس با اکستنشن بوجود میاد حداقل 80% در اپرا وجود داره ؟! ( و حتی بیشتر از 80% ... !)

یعنی از این 7 موردی که با اکستنشن به فایرفاکس اضافه میشه ، شش تاش همینجوری تو اپرا وجود داره !

و این یعنی :

زنده باد Opera !