محمود جان من گفتم اون صفحه ی ویکی پدیا را ببینید که آمار رو به رشدی دارند آپرا و فایرفاکس من کی گفتم دلیل بر برتری هست ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Carl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب اگه پس مقایسه باید بشند این دو تا پس این را هم باید قبول کرد که در بحث امکانات فایرفاکس جدای از اکستنشن هاش نیست .
ما تا اینجا یک بررسی سیستم پایه ای انجام دادیم مثل تست های اسید ، SunSpider و ... اما این تست ها تست های سیستمی هستند . اگه موافق باشید یک سری تست و مقایسه کاربر پایه ای هم داشته باشیم . از این رو یک پیشنهاد دارم :
به دو تیم تقسیم میشیم :
1- آپرا
2- فایرفاکس
افرادی که توی این دو تیم هستند میاند و یک بررسی دقیق از امکانات و مشخصات نسخه آخر ایجاد کنیم و یک حالت انتخاب به کاربر دادن ایجاد کنیم و هم اینکه این امکان را ایجاد کنیم که کاربران این دو تا مرورگر را با هم آشنا بدیم به این صورت که توی امکانات در آخر میتونیم آموزش هایی که مشابه انجام میشند را بگذاریم که کاربری از آپرا میاد فایرفاکس یا بر عکس دچار مشکل نشه .
نظرتون چیه ؟
موفق باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks