ممنون از رضا مقدری نویسنده این مقاله در آپدیت بلاگ !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( منبع را یادتون نره عزیزم !!! )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HoJJaT_007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب خوبه این دوست عزیزمون رضا جان مقاله شیوایی نوشتند اما بهتر بود شما قبل از اینکه این را اینجا پابلیش میکردید یک نگاه سطحی به این مینداختید ! فقط من در شگفتم این همه امکانات خارق العاده را آپرا از کجا آورده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( البته این جور مقایسه خیلی عالی هست و هدف این تاپیک مقابله به مثل کردن هست : چشم در برابر چشم ! ) :
Mouse Gesture :
این چیزی که آپرا داره : اکستنشن موس گستچر
و حالا امکانات این شکلی که آپرا نداره :
- All-In The One Gusture که قابلیت های خیلی زیاد تری نسبت به اون امکان آپرا داره بهت توصیه میکنم اینجا را یک نگاه بنداز تا فقط قابلیت های این یکی را کامل بفهمی .
- امکانات Quick Drag و اکستنشن های مشابه که مثلا شما میتونید باهاش عکس سیو کنید ، لینک سیو کنید یا ... . این هم یکی دیگه : Easy-Drag مثلا من همین الان روش سیو کردن عکسم اینه که عکس را میگیرم با موس یکم میبرم بالا سیو میشه ! به همین راحتی توی هر پوشه ای که تازه بخوام ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Speed Dial :
این چیزی که آپرا داره : اکستنشن Speed Dial آپرا برای فایرفاکس ( Fast Dial ) ضمن اینکه آپرا در حالت معمولی محدود هست و باید با ترفند نا محدودش کنی این نا محدوده !
و حالا امکانات این هم یکی دیگه که یکم با بالایی فرق داره و امکاناتش نسبتا زیاده : Speed Dial FireFox یکسان سازی یا Synchronization :
خیلی نیاز به توضیح نیست شما کافیه https://addons.mozilla.org/en-US/firefox برید و اونجا Sync را سرچ کنید یا هر امکان دیگه که این جوری نیاز دارید من از حدود یکسال پیش یا قبلا تا الان دارم از همچین سرویس در سایت del.isio.us استفاده میکنم . تازه شما فقط یک سایت Opera Link را دارید یک سرچ ساده بکنید ببینید چند تا سایت جهانی همچین اکانتی را به فایرفاکس میدند ! البته لازم به ذکر هست که این مخصوص بوکمارک هست !
یادداشت برداری :
اکستشن Quick Note را امتحان کن حتما ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیت تورنت :
من اصلا با این طرح موافق نیستم چون معمولا کاربران از دانلود منیجر ها استفاده میکنند که امکانات دانلود ، سرعت و ... اون ها قابل مقایسه با هیچ دانلود منیجر مرورگری نیست اما فقط اطلاع شما اگه آپرا امکانات محدود برای دانلود از بیت تورنت را داره با این اکستنشن به صورت خیلی کاملی میتونید دانلود کنید :
دانلود FoxTorrent
تازه امکانات دیگه ای هم فایرفاکس داره مثل سرچ تورنت که به صورت حتی یک تولبار میتونه باشه در فایرفاکس ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اطلاعات لاگین های خود را با Wand ذخیره کنید :
خوشبختانه خود نویسنده اون مقاله گفته که فایرفاکس این امکان را داره اما بهتر هست این را هم بدونید که فایرفاکس در این زمینه اکستنشن های زیادی داره برای همین به بخش Privacy & Security در قسمت Add-Ons سایت موزیلا برو !
Fit to Width :
این امکان را به این صورت فایرفاکس ندارد ! کاربردش هم خیلی زیاد نیست اما !!! اما را داشته باش :
- آموزش Fit To Width در فایرفاکس :
1- اگر این مشکل در عکس ها باشه که در آدرس بار تایپ کنید : about:config و سپس enable_automatic_image_resizing را تایپ کنید و مقدارش را برابر True قرار بدید کار حل هست به احتمال زیاد . در مورد اینکه مشکل در CSS باشه را اطلاع ندارم باید ببینم چه جوری میشه اما تا الان از نظر من توی این امکان آپرا بهتر کار کرده . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کنترل از طریق صوت :
امکان جالب و خلاقانه ای هست و فایرفاکس هم فعلا نداره
در مورد Full Screen اصلا این طور نیست ! شما دکمه F11 را روی مرورگرتون بزنید در آپرا و در فایرفاکس ببینید کدوم بهتره ! در فایرفاکس ضمن Full Screen شدن امکان دیدم تولبار و آدرس بار هم هست اما در آپرا خیر !
این جمله آخر در جمع بندی این رضا جان را Bold کردم که دوستان ببینند ! جدا جالب هست !!! ویدگت ها اصلا انگشت کوچک اکستنشن ها حساب نمیشه من را هم قبول ندارید دوستان دیگه هستند .
نظر من با توجه به دلایل منطقی شما و مقابله به مثل بنده FireFox 3.0 > Opera 9.5 در این مشخصاتش که شما لیست کردید .
موفق باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks