کم حجم ترین مرورگر جهان !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبروزر جدیدترین و تنها مرورگر کم حجم جهان است که تنها با اندازه ی 285 کیلوبایت می تواند شما را با دنیای اینترنت پیوند دهد. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرورگر که مورد استقبال میلیون ها نفر قرار گرفته است به دلیل 100% امن بودن و محافظت از اطلاعات شما از اهمیت بالایی برخوردار است. از همه جالب تر این هست که این برنامه نیاز به هیچ گونه نصبی ندارد !
از ویژگی های این نرم افزار امنیت بسیار بالای آن نسبت به نرم افزار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید هایی مانند IE می باشد .
و دیگر اینکه این نرم افزار دارای ظاهری زیبا و دو تم زیبا میباشد .
ما میخواستیم از درختا کاغذ و قلم بسازیم
بنویسیم تا بمونیم پشت سایه جون نبازیم
آینه ها اونجا نبودن تا ببینیم که چه زشتیم
رو درخت با نوک خنجر زنده باد درخت نوشتیم
|
|
Administrator
البته من یه جایی خونده بودم این مرورگر مشکل امنیتی داره ...
کاربر افتخاری انجمن
لینک دانلودش رو کسی داره؟!
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
Galaxy (23-06-07)
دوستان گرامی ، من یک مرورگر داشتم 94 کیلوبایت بود !
موفق باشید
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
کاربر افتخاری انجمن
جددددددددی ؟!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Galaxy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس رکورد رو زدی!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ببینم اسمش چی بود؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
لينكش رو بزار دانلود كنيم ببينيم كاراي شو
|
|
حق آب و گل داره
سپاس از امپراتور که همیشه به موقع کمک میکنه
ما میخواستیم از درختا کاغذ و قلم بسازیم
بنویسیم تا بمونیم پشت سایه جون نبازیم
آینه ها اونجا نبودن تا ببینیم که چه زشتیم
رو درخت با نوک خنجر زنده باد درخت نوشتیم
کاربر شهرسختافزار
بجه ها شاید جالب باشه ولی بهتون بگم که از IE استفاده می کنه بنابراین هرچقدر هم سعی کنند نمی تونند سوتی های IE رو ازش برطرف کنند پس بهتون پیشنهاد می کنم که از همون Firefox همیشگی و ایمن استفاده کنید تازه pOrtable هم داره و می تونید از لینک زیر dOwnload کنید اون رو:
http://downloads.sourceforge.net/por..._en-us.paf.exe
اول برید به لینک بعد خودش یک لینک دانلود دیگه میده .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks