بله فقط مواظب باشید که ناسالم نشه :83:خوب مصطفی جان اگه موافق باشی بحث راه بندازیم به صورت سالم البته موافقید ؟:83:
عزیزم 585% نه! 85% خب این تقریبا عادیه که شما افراد حرفه ای را مشاهده کردی و به این نتیجه رسیدی. ولی بیشتر از نصف مردم مصرف کننده ی اینترنت که حرفه ای نیستند و از ساده ترین برنامه در این زمینه استفاده میکنند.مصطفی جان کجا 585 در صد مردم دنیا استفاده می کنند ؟!؟! والا من توی ایران که ندیدم هیچ در خارج هم توی انجمن های خارجی پرسیدم تا حالا اکثرا اوپرا و بعدش فایرفاکس استفاده می کنند ...
عمرا"در ضمن آوانت را اگه بخوای مشکلاتش را بشماری از IE بیشتر هست ...
حالا به بررسیش می پردازیم ...
خب این درست. ولی تازه بیشتر عمار صدق کنه. یه همچین چیزی ممکن نیست. اگر مطمئنید اثبات کنید.باید بگم که همون هسته ی IE هست و حفره ی های اون را داره تازه بیشتر هم هست !
سرعتش همانند اینترنت اکسپلورر و به نظر من در بیشتر از جاها سرعتش بیشتر هم هست. در نسخه ی آخرش این مشکل حل شده و بوکمارک داره. (لطفا تحقیق کنید بعدا انتقاد کنید) نداشتن کیفیت مطلوب!!!! شما کیفیت مطلوب را در چی میبنید (حتما در فایر فاکس :15:)2- آوانت سرعت بالایی نداره و بوک مارک هم نداره ! در نتیجه باید از Favorite استفاده کرد که این باعث پایین اومدن راندمان و نداشتن کیفیت مطلوب !
خیر. اصلا همچین چیزی نیست. من که تا حالا باهاش مشکل نداشتم. نمیدونم شما چه جوری مشکل پیدا کردید.3- آوانت مشکل کوکیز را بیشتر از IE داره .
چون IE هنگی و اعصاب خرد کنیش خیلی بیشتره و آوانت از این مشکل ها نداره. در ضمن تو نگهداری و حفظ تب و ... خیلی بهتر از IE است. و از همه مهمتر ابزاری که آوانت در اختیارت میگذاره را تو هیچ مرورگری نمیبینی.یه سوالی اگه بنا به آوانت هست چرا آدم از IE استفاده نکنه ؟
بزرگترین مکشلی که دارند و برای من اعصاب نمیگذارند اینه که با بعضی ازدر ضمن من نظرم روی دو مرورگر اوپرا و فایرفاکس هست ! چرا که هم امکاناتشون زیاد هست و هم اینکه سرعت و پوسته زیاد تری دارند و مشکلاتشون هم کمتر هست...
تمپلتها و وبلاگها و در بعضی واقع با زبان فارسی مشکل دارند.
در ضمن من در کل نمیگم که اپرا و فایر فاکس بد و آوانت فقط خوبه. من هر کدام را به نحوی قبول دارم و اصلا منکر حقیقت نیستم ولی آوانت اگر چیزی بیشتر نباشه مطمئنم چیزی کمتر نیست.

Bookmarks