سلام
این ارور را چطور می تونم درست اش کنم : موقع دیدن فیلم خیلی اذیت می کنه !! هر کاری کردم درست نشد!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
کاربر شهرسختافزار
سلام
این ارور را چطور می تونم درست اش کنم : موقع دیدن فیلم خیلی اذیت می کنه !! هر کاری کردم درست نشد!
سپاس
|
|
نسخه جدید ADOBE FLASH PLAYER رو از سایت های دانلود برای مرورگرتون دانلود و نصب کنید مشکل حل میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lakers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Adobe Flash Player 19.0.0.245 for Firefox, Opera, Safari & Netscape Win/Mac x86/x64
lakers (18-11-15)
کاربر شهرسختافزار
ممنون:ولی تاثیری نداشت! نسخه قیلی را پاک و نسخه جدیدی که توی لینک بود را نصب کردم ولی باز ........
کاربر شهرسختافزار
الان توی اپلود سنتر اپ کردم !! در ضمن انجمن تان گمان کنم قسمت اپلود سنتر اش مشکل داره(باگ) چون زمانیکه عکس اپلود کردم و متن نوشتم و... و در هنگامی دکمه ارسال پاسخ سریع زدن : یک ارور چند خطی php داد و بعد اش از متن و عکس 2 بار کپی شد و زیر نوشت ----updated ----
وجود اپلود سنتر برای همین هست اونجا اپلود میکنید . لینک مستقیم رو کپی میکنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lakers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان باید ACTIVATE رو بزنید تا فعال بشه .
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks