سلام
منم از Vivaldi استفاده کردم و به نظرم امکاناتش عالیه اما نظرم با نظر آقا رامین موافقه چون این همه امکاناتی که یه جا تو Vivaldi ریختن باعث گاهی سنگین شدن و گاهی کرش کردنش برای من میشد.
من فقط تو تنظیماتش ظاهر رو شخصی سازی کردم و چند تا تیک که به نظرم باید تغییر میدادم رو فعال یا غیرفعال کردم و تا یه زمانی خوب بود اما بعد یه مدت خواستم برم تو History ام تا یه صفحه ای رو که ذخیره شده باز کنم دیدم کلاً کرش کرد دوباره بازش کردم و زدم History بازم کرش کرد و ظاهراً اصلاً دیگه نمی تونستم History رو باز کنم چون یه بار کلاً Uninstall و دوباره Install هم کردم ولی بازم باز کردن History مصادف بود با کرش کردن در صورتی که خود کروم رو دارم و راحت هم History اش باز میشه.
درسته این همه امکانات داره ولی به نظر من مرورگر باید سبک و سریع باشه این همه امکانات ظاهری قرار نیست که خونه زندگی بسازیم که زیباسازی انجام بدیم خصوصاً که این Vivaldi هنوز قابلیت Sync و حساب آنلاین هم نداره و کلی شخصی سازی میکنی یه ویندوز عوض میکنی دوباره باید از صفر شخصی سازی کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نکته دیگه ای هم که هست اینه که هسته کروم این مرورگر خیلی دیر به دیر تر از خود کروم به روز میشه سر همین قضیه اغلب اوقات سایت هایی که مرورگر چک میکنن رو با Vivaldi باز کنید میگه شما از نسخه قدیمی کروم استفاده میکنید و باید آپدیت کنید بعدش میرم سایت گوگل می بینم واقعاً خود کروم عدد نسخه اش بالاتر رفته ولی Vivaldi بر پایه چند نسخه قبله و آپدیتی هم براش نیامده سر همین موضوع اگه مثلاً تو کروم یه حفره امنیتی بزرگ پیدا میشه Vivaldi آپدیت اش رو دیر تر میگیره.

Bookmarks