در این تاپیک به بحث و بررسی پیرامون مرورگر قدرتمند Safari می پردازیم که مرورگر قدرتمندی در زمینه های مختلف می باشد . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
در این تاپیک به بحث و بررسی پیرامون مرورگر قدرتمند Safari می پردازیم که مرورگر قدرتمندی در زمینه های مختلف می باشد . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
مدیر سابق انجمن
به نظر من مرورگر بسیار قدرتمند و سریعی هستش
حدود یکی دو هفته باش کار کردم
بزرگترین عیبش اینه که مثل FF اکستنشن نداره
ولی از لحاظ سرعت حرف اول میزنه
कभी हार
درسته . من خودم به شخصه به Safari به عنوان مرورگر دوم نگاه میکنم در بهترین حالت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اما اینکه بیایم و در مورد یک مرورگر دیگه هم بحث کنیم خوبه چون بالاخره امکاناتی و تجریباتی بدست میاریم که در هیچ مرورگر دیگه ای نیست و محصول شرکت " Think Different " هست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی اگه از دنیا Open Source بیشتر لذت میبرید میتونید از Webkit استفاده کنید .
و آن جا "انسانیت" است ..
कभी हार
یک توضیحات پایه برای عزیزانی که در مورد این مرورگر اطلاعاتی ندارند :
مرورگر Safari محصول شرکت اپل است و اولین بار توسط این شرکت در ماه ژانویه سال 2003 عرضه شد و در حال حاضر مرورگر پیشفرض در سیستم عامل Mac OS X می باشد و در دستگاه های iPod و iPod Touch نیز موجود است .
در سال 2007 این مرورگر برای سیستم عامل ویندوز و ویستا نیز عرضه شد و از آن زمان تعداد افراد بیشتری از این مرورگر استفاده می کنند و روزانه بر تعداد آن ها افزوده می شود با توجه به قابلیت های خاص این مرورگر و امکانات نسبتا کاملی که دارد .
از امکانات جالب توجه این مرورگر می توان به :
- Tab Browsing جالب آن که شما با درگ کردن یک تب و رها کردن آن در جایی آن را تب را در یک پنجره جدید باز میکنید .
- بوکمارک منیجر نسبتا کاملش
- سرچ باکس با قابلیت تغییر سایز
- Pop-up بلاکینگ بسیار قوی
- قابلیت سرچ در بوکمارک ها و History ( حتی در محتوای صفحات هم میتونید سرچ کنید )
- امکان جالب Autifill که فیلد های مختلف را میتونه به صورت اتوماتیک پر کنه ( میتونه با مشخصاتی که حتی از قبل دادید پر کنه برای مثال یوزرنیم ، پسورد و ایمیل )
- پسورد منیجر بسیار قوی
- دارایQuicktime مجتمع ( هنگام نصب میتونید انتخاب کنید ) .
و به نظر من جالب ترین امکان داشتن Web Inspector فوق پیشرفته اش هست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم یک عکس جالب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :
و آن جا "انسانیت" است ..
Ardalan (14-08-08)
कभी हार
دانلود آخرین نسخه Stable یعنی 3.1.2
دانلود Safari 4 Preview برای ویندوز
دانلود Safari 4 Preview برایMac
این نسخه چهار Developer Preview برای ویندوز واقعا کمیاب هست برای همین قدرش را بدونید و سریعا دانلود کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
عضو VIP شهرسختافزار
اين مرورگر به گرد پاي FF هم نمي رسه.
هيچ امكاناتي نداره اگه ميخوايد يه بار رو صفحه كليك سمت راست كنيد و
فقط 3-4 گزينه رو مي تونيد ببينيد واقعا افتضاحهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
कभी हार
علی جان یک سوالی دارم جایی در تاپیک صحبت شد که در این تاپیک قراره این مرورگر با فایرفاکس و ... مقایسه بشه ؟!؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در این تاپیک این مرورگر را معرفی میکنیم ، دوستان تست میکنند و سپس بحث میکنیم و در آینده اخبار و ... اش را هم میگذاریم .
در مورد Safari امکاناتش خاص هست و اکثرا هم جالب . برای اینکه بحث جالب بشه شما نسخه 4 ای که بالا آدرس دادم را دانلود کنید تا بحث کنیم .
و آن جا "انسانیت" است ..
a_k (15-08-08)
اینجا فقط حرف safari و بس.!.!.!.!جایی در تاپیک صحبت شد که در این تاپیک قراره این مرورگر با فایرفاکس و ... مقایسه بشه ؟!؟!
Motherboard :Asus P5Q ,Ram : OCZ 2GB 800 ,Cpu :P DualCore 6500, Hdd :HITACHI 1500GB Sata , Graphic : Geforce9500 GT , DVD WR : Suzuki 22x , Chipset : P45,Modem : Asus AM602 ,Band Width:512 Kb
کاربر شهرسختافزار
من ورژن 3.1.2 تحت ویندوزشو دارم و بجای MSIE از Safari استفاده می کنم از لحاظ سرعت از Opera کم نمیاره
طراحی و جلوه اون یاد آور اپل مک هستش
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks