با سلام
دوستان از دیروز این مشکل بوجود اومد
وقتی در یویتوب با اکانت جی میلم ساین این میکنم، تمام ویدیوهارو فقط تا 5 درصد نمایش میده.بعد همونجا متوقف میشه.
ولی وقتی ساین اوت میکنم، همون ویدیوهارو کامل نمایش میده. به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟
من کش مرورگرمو هم به طور کامل پاک کردم ولی تاثیری نداشت
مرسی

سلام! این مشکل ممکن است به یکی از چندین دلیل مختلف برگردد. در اینجا چند پیشنهاد برای حل مشکل دارم:

1. اتصال به اینترنت: گاهی مشکلات مربوط به سرعت اینترنت می‌تواند باعث بروز چنین مسائلی شود. اگر وقتی وارد اکانت گوگل می‌شوید، ویدیوها به درستی لود نمی‌شوند، احتمالاً اتصال اینترنتی در هنگام ورود به اکانت ضعیف‌تر از حالت معمول است.
  2. حساب کاربری: ممکن است مشکلی در تنظیمات یا کش مربوط به حساب کاربری شما باشد. امتحان کنید که وارد حساب گوگل خود در مرورگر دیگری شوید یا حتی اکانت خود را در حالت ناشناس (Incognito) باز کنید و بررسی کنید که مشکل هنوز وجود دارد یا خیر.
  3. تنظیمات ویدیو در یوتیوب: گاهی تنظیمات پیشرفته یوتیوب (مثل کیفیت ویدیو یا تنظیمات پخش خودکار) در هنگام ورود به حساب کاربری شما مشکل ایجاد می‌کند. بررسی کنید که آیا تنظیمات پخش یوتیوب تغییر کرده است یا خیر.
  4. وضعیت مرورگر یا افزونه‌ها: حتی اگر کش مرورگر خود را پاک کرده‌اید، ممکن است برخی از افزونه‌ها (extensions) باعث تداخل شوند. سعی کنید افزونه‌ها را غیرفعال کنید یا مرورگر را بدون افزونه‌ها تست کنید.
  5. پاک کردن کش و کوکی‌ها برای حساب کاربری خاص: اگر مشکل فقط زمانی که وارد حساب گوگل می‌شوید رخ می‌دهد، ممکن است لازم باشد کش و کوکی‌های مربوط به حساب گوگل خود را در مرورگر حذف کنید.

اگر هیچکدام از این راهکارها مؤثر نبود، ممکن است بهتر باشد از پشتیبانی یوتیوب یا گوگل برای بررسی بیشتر کمک بگیرید.