سلام به همه دوستان.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شهريار جان راجع به لينك دادن كه فرموديد راستش دو دليل داشت اول اينكه من تو سايتهاي ديگهاي ميديدم موقعي كه مطلب مال خودشون نبود لينك ميدادن به سايت مورد نظر مثل انجمن ابونتو اما خودم راستش رو بخواي اين جور نميپسندم و دوست دارم مطلب رو همون جا بخونم تا اينكه بخوام دوباره برم تو يه سايت ديگه اونم با اين ديال آپي كه ما داريم. اما دليل دوم اين بود اون صفحه علاوه بر نوشته حاوي عكس هم بود كه نميدونستم چه جور قرارشون بدم و سعي هم نكردم.
د آخه خداخيرتون داده واسه همينم من قبلا گفته بودم يه راهنما واسه استفاده از انجمن و نحوه پست زدن بذارين. به هرحال خيليا مثل من ممكنه اين جنگولك بازيا دفعه اولشون باشه و بلد نباشن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راجع به نارنجي كه گفتين وب سايت زرد. راستش من اغلب اوقات بهش سر ميزنم به نظر مطالب خوبي داره. البته نظر منه و نمي دونم دليل شما براي اين حرف چيه اما چون شما رو تو اينجور مسايل اوستاتر از خودم ميدونم رو حرفت چيزي نميگم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جواب پي نوشت:ما هم مخلصيم اما قبول كن اپرا يعني خلاقيت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks