ادغام شد ...
Administrator
ادغام شد ...
|
|
Opera 9.50b for Windows
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
English (US) : 5.0 MB
مهراد جان من دانلود کردم . حرف نداره و بیشتر مشکلات در ورزن های قبلی حل شده.
با اسکرول های متحرک هم مشکل نداره و کلید End و Home هم به خوبی کار میکنه.
و امکانات بسیار خوب دیگه ای هم بهش اضافه شده . . .
واقعا عالیه ... من که خیلی حال کردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Security در تاریخ 05-12-07 انجام شده است
" کاربر محترم اخبار و اطلاعیه های مهم انجمن و سایت شهر سخت افزار در اینجا دنبال کنید"
| آپلود سنتر عكس | قوانين انجمن | شهرسخت افزار|
ALIRE7A (23-01-08), Fog (05-12-07), M A H R A D (06-12-07), Mehdi_Full (05-12-07)
بی صبرانه در انتظار نسخه کامل اپرا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته دوستان بهتره نسخه ی 9.24 رو هم کنار 9.50b داشته باشن چون 9.5 هنوز بتاست و یکسری مشکلات داره.
بهترین قابلیتی که تو نسخه ی جدید اضافه شده به نظرم آوردن بوکمارکها موقع تایپ آدرس در نوارد آدرس بار هست که 100 درصد مطمئنم مورد تقلید اون یکی مرورگرها قرار میگیرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
I CAN'T SPEND MY FUCKING MONEY TO MAKE U FUCKING FUNNY
M A H R A D (06-12-07), Security (05-12-07)
कभी हार
آره خيلي عاليه سعيد جان ! تازه خبر هايي كه امروز به دست من رسيد مبني بر اينه كه ان شا ال... Opera در ورژن 50.5 قراره مشكلات جاوااسكريپ و اي جكس را حل كنه كه قطعا مرورگر فوق العاده اي ميشه !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SECURITY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks