::..اگر تنهاترین تنها شوم بازهم خدا هست..::
Galaxy (25-11-10), Labyrinth (25-11-10), M@STER (04-12-10), Mehdi_Full (26-11-10), Shahryar (25-11-10)
Opera 11 Build 1156 Final
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانلود برای سیستم عامل ویندوز
دانلود برای سیستم عامل لینوکس
دانلود برای سیستم عامل مکينتاش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Computex (16-12-10), M A H R A D (16-12-10)
با سلام خدمت شما
1 سوال و 1 نظر داشتم:
سوال: در لپ تاپ سه مرورگر Opera - IE , Firefox دارم. وقتي که Firefox را نصب کردم اشتباهي به عنوان مرورگر پيش فرض قراردادم حالا مي خواهم مرورگر پيش فرض من مرورگر اپرا شود بايد چکاري انجام بدهم؟ (نصب مرورگر فايرفاکس قبل از آپديت مرورگر اپرا 10 به اپرا 11 بوده است)
نظر: به نظر با آمدن اپرا 11 ديگه هيچ کدام از مرورگرها حرفي براي گفتن ندارند. در واقع مرورگر اپرا 11 يک مرورگري هستش که تمامي امکاناتي که بقيه مرورگرها را يکجا جمع کرده و در اختيار کاربران قرار داده است.
M A H R A D (30-12-10)
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 376 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ctrl + F12
Advanced > Programs
تیک گزینه "Check if Opera is default browser on startup" رو بزنید
دفعه بعد که خواستید اپرا رو باز کنید میتونید اون رو به عنوان مرورگر پیش فرض انتخاب کنید.
سپاس
با سلام وتشكر بابت سايت خوبتون
راستش اين اولين پست من توي دنياي مجازيه چون نه اينترنت درست و درموني دارم و خيلي مهم تر از اون دستم تو تايپ فوق العاده كنده تمركز حواسم هم صفرواسه همين بيشتر تو سايتا به صورت مهمان حضور دارم اما ديدم قسمت مرورگر اپرا خيلي وقته داره خاك مي خوره ولي فايرفاكس و IE دارن به پيش مي رن گفتم بلكه زنده ش كنيم.خداييش واسه اپراي عزيز ظلمه.
تازه چند وقته قسمت دانلودش رو از صحنه روزگار محوكردن.
دوستان تكليف چيه؟
فكركنم نوشتنش 20دقيقه بيشتر شد!!!
M A H R A D (08-04-11)
با سلام . آقا صفحه دانلود اپرا فيل ترشده . چه بايد كرد؟
سلام دوست عزیز. البته برای من که نیست اما اگه نتونستید دانلود کنید در لینک زیر نسخه 10.01 (جدیدترین نسخه تا به امروز) براتون آپلود کردم که می تونید دریافت کنید:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط x62 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانـــــلـــــود
آخرین ویرایش توسط Computex در تاریخ 10-04-11 انجام شده است علت: تصحیح لینک دانلود
K1LOU (16-04-11)
بابت پاسخگوييتون ممنونم. اما اينكه فرموديد براي شما اين جور نيس جاي تعجبه چون اولا چه با اپرا چه فايرفاكس نمي تونم وارد صفحه دانلود اپرا بشم دوما اينكه توي يكي از سايتهاي خبري كه اگه اشتباه نكنم تابناك بود هم به اين موضوع پرداخته بودن كه حتي حضرات به اپرا هم رحم نكردن لاكردارا و فيلترش كردن. حالا چه جورشما مشكلي ندارين نمي دونم .
البته ببخشيد به زحمت افتادين اما شرمنده اين لينكي كه دادين كار نمي كنه.اين پيغامو مي ده
Invalid URL
The URL http://[URL=http://parsaspace.com/files/9234558884/Opera_1101_en_Setup.exe.html]Opera_1101_en_Setup.exe[/URL] contains characters that are not valid in the location they are found.
The reason for the problem may be a mistyped URL, but the URL may also be an attempt to trick you into visiting a website which you might mistake for a site you trust.
بله عذر خواهی می کنم. تصحیح شد. می تونید دانلود کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط x62 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
K1LOU (16-04-11)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks