با سلام
دوستان بالاخره راهي براي فعال كردن opera turbo نيست ؟
اين speed كه پايين صفحه است چه سرعتي رو نشون ميده سرعت اينترنت رو ؟ الن براي من به صورت 3.7kb/s است
با تشكر
کاربر شهرسختافزار
با سلام
دوستان بالاخره راهي براي فعال كردن opera turbo نيست ؟
اين speed كه پايين صفحه است چه سرعتي رو نشون ميده سرعت اينترنت رو ؟ الن براي من به صورت 3.7kb/s است
با تشكر
Comodo Internet Security
|
|
Administrator
با فــ.ــلتـر شدن سرورهای Opera Turbo به نظر میرسه راهی نباشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگر اینکه از راه های دور زدن فیــ.ـلتـرینگ استفاده کنید (مثل V P N) که اونم هزینه در بر داره.
اون سرعت هم بله، سرعت انتقال اطلاعات هست.
سپاس
mehrdad_ab (15-08-10), ViViD (05-09-10)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جالبه ! واسه من فعال شده Opera Turbo ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
جداً ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من دوباره تست کردم الان همچنان برای من بسته است.
اگر واسه شما فعال شده باشه باید بتونی سایتهای فــ.ـیلـتـر شده رو هم بدون مشکل ببینی.
همینطوره ؟
سپاس
™Ali (05-09-10)
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks