نه اینطوری نبود بهزاد جان، قبلا خودش اتوماتیک باز میکرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR.Fantastic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم باید shift+Enter و بزنی تا تو یه صفحه جدید بازشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Agne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط MR.Fantastic در تاریخ 06-11-09 انجام شده است
نه اینطوری نبود بهزاد جان، قبلا خودش اتوماتیک باز میکرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR.Fantastic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
|
سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Agne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این آدرس رو دنبال کنید:
Tools > Preferences > Advenced > Tabs
حالا تیک گزینه Reuse current tab رو بردارید.
سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
JEskandari (13-11-09), Shahryar (10-11-09)
سلام
من هنگام وارد شدن به کنترل پنل بعضی ازسایت هامشکل دارم ووارد نمی شه مثل
100webspace.com
irpowerweb.com
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
abbasrezai (12-11-09)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sardarn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من با CP این سایتها کار نکردم ولی به هر حال،شما از Mask as Firefox استفاده کردید که ببینید مشکل برطرف میشه یا نه؟
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من بااین برنامه آشنایی ندارم .دربارش توضیح می دی؟برنامه رو هم اگه تونستی بذار.
باتشکر
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
abbasrezai (12-11-09)
برنامه خاصی نیست. از تنظیمات خود اپراست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sardarn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در صفحه مورد نظر کلیک راست کنید و بعد:
Edit site preferences > Network
حالا قسمت Browser identification رو روی Mask as Firefox بذارید.
حالا همون صفحه رو یک بار Reload کنید ببینید تغییری میکنه یا نه.
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
JEskandari (13-11-09)
کمک ... !!!!! نمی دونم چرا چند وقته پنجره هایی رو که باز می کنم اگر عکسی توش باشه با کیفیت خیلی بد نشون داده میشه ؟؟؟!!! تنظیم خاصی برای کیفیت عکسهای صفحه وجود داره ؟؟؟
|
خوب فکر می کنم فهمیدم مشکل از کجاست !!!! من توربو رو فعال کرده بودم و احیانا" به همین دلیله ......
بله علت همین بوده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Opera Turbo برای کاهش حجم صفحات، عکسها رو با درجات مختلفی از کیفیت نشون میده (بسته به سرعت کانکشن )
=====
Opera 10.01 Download - Security improvements
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 18-11-09 انجام شده است
Shahryar (18-11-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks