برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این دیگه ازون حرف هاست ! ببینید من الان این مرورگر ها روی سیستمم نصب هست :
Opera 1.0 Alpha 1 | FireFox 3.2a1pre | FireFox 3.0.7 | Safari 4.0 | Internet Explorer 8.0
مقایسه رسمی که بنچ مارک بگیرم انجام ندادم اما چیزی که بارز بود قدرت فوق العاده FireFox 3.2a1pre با Tracemonkey هست که سرعتی که این مرورگر داره را هیچ مرورگری به جرات میتونم بگم نداره ( با دلیل علمی هم میتونم اثبات کنم ) و در رده بعدی هم Opera 10 هست .
IE 8.0 با اینکه خیلی سعی کردند قوی کنند ولی هنوز خیلی ضعیف تر از این حرفاست ...
این تستی هم که گذاشتید با اجازتون فاقد ارزش هست که نمیدونم نویسنده اش هم کیه . یک مرورگر از چندین دیدگاه تست میشه که اگه یادتون باشه تابستون یک مقایسه توی پی سی نتورک انجام دادیم . این اومده بخش سرعت باز کردن وب پیج ها را اندازه گرفته ولی معلوم نیست Cold Start هست یا Warm Start هست ! بعد هم این سریعتر از اونه دلیل علمی نیست . باید با تایمر مخصوص این کار تست بشه و دقیقاً ثانیه داد . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد میکنم به عزیزانی که دنبال سازگاری با وب پیج ها سرعت بالا هستند فایرفاکس 3.2a1pre را حتماً تست کنند و در مرحله بعدی هم Opera 10 Alpha . نسخه های فاینال نیستند ولی من تا حالا هیچ مشکلی در کار های عادی با هر دو نداشتم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks