توی ورژن جدید آپرا که نصب کردم نکات جالبی را متوجه شدم که پیروی کردن آپرا از فایرفاکس را نوید میده !!!
برای مثال Speed Dial ! ووووووو !
نظرتون چیه ؟
توی ورژن جدید آپرا که نصب کردم نکات جالبی را متوجه شدم که پیروی کردن آپرا از فایرفاکس را نوید میده !!!
نظرتون چیه ؟
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
|
|
کاربر شهرسختافزار
ببخشید اسپید دیال توی اوپرا بود از اولتوی ورژن جدید آپرا که نصب کردم نکات جالبی را متوجه شدم که پیروی کردن آپرا از فایرفاکس را نوید میده !!!
نظرتون چیه ؟
من توی فایرفاکس ندیدمش!
اصلا فایرفاکس چیه دیگه!
مهراد بیا اینو بنش کن به اوپرا توهین کرد!!!!!!:دی:دی:دی!
عضو VIP شهرسختافزار
درستهببخشید اسپید دیال توی اوپرا بود از اول
اسپید دیال اپرا واقعا جالبه .
اپرا نسبت به فایر فاکس سرعت بیشتری داره.
کاربر شهرسختافزار
اپرا بهترینه
مرگ بر فایرفاکس!!!!!:دی
بچه ها فایرفاکس اسپید دیالو تقلید کرده
یادم تو ورپن 8.1 اسپید دیال بود
Administrator
نه عزیزم اشتباه میکنی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Galaxy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این قابلیت اول توی اپرا بود که بعدش فایرفاکس اکستنشن براش ساخت ( اپرا به صورت Built-In خودش این قابلیت رو داره ، البته نه در همه ورژنها )
http://itline.blogspot.com/2007/05/speed-dial.html
With Opera's Window, Everything Is More Beautiful
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Emperatour (11-09-07), Ramin_Zero1818 (11-09-07)
حق آب و گل داره
زنده باد اپرا. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M A H R A D (11-09-07)
|
|
कभी हार
والا من همچین فکری را ندارم که اول آپرا داشته باشه ! لطفا میشه ذکر کنید نام و تاریخ اولین ورژنی از آپرا که Speed Dial داره ؟ ( لینک لطفا ) البته میگم مطمئن نیستم . ممکنه حق با شما دوستان باشه ...
در مورد فایرفاکس هم دیگه با توجه به تاپیک هایی که بود و جواب و توضیحات دوستان عزیز هیچ بحثی نیست .
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Administrator
opera's speed dial for firefoxبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
get opera-like speed dial in firefox/
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید Opera
Administrator
Opera's Speed Dial :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Security (12-09-07)
Opera در آینده ممکنه اما در الان هیچ عددی برای رقابت با فایرفاکس نیست . انجمن شما تاپیک بسیار خوبی داره که توش توضیح منطقی داده شده بخونید می فهمید .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks