چرا عزيزم اكستنشن داشته :

دانلود :
Undo Closed Tabs Button

ديگه مشخص تر از اين ميخواين ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

حالا شما جواب من را بده :

راستي نظرتون در مورد مزاياي اين نسخه چيه ؟ حتما مزايا هم نداره نه ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بهتر هست كه وقتي امكاني خوب هست بگيم خوبه يا وقتي مرورگري در زمينه اي بهتر هست بگيم اون بهتر نه متعصبانه بررسي كنيم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( اين را نه خطاب به شما بلكه به كليه دوستان متعصب در تمام زمينه ها براي مثال ورزشي گفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) ( س.ك چرا حالا ميزني‌؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )

درسته كه نميتونيد دانلودش كنيد اما ورژن هاي قبلي فايرفاكس را هم اگه اشتباه نكنم داشتيد ولي فقط معايت بررسي ميشه اين بد هست ، قبول نداريد ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

قربانت شهرياربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این رو قبول دارید که فایر بدون اکستنشن هیچی نیست ؟

والا ما ( من و آقا مهدی و ... ) چند بار پیشنهاد کردیم که شما ورژن FF تون رو با تمام اکستنشنهایی که دارید رو کنید تا یه مقایسه داشته باشیم.

ولی متاسفانه از جبهه شما جوابی ندیدیم!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید