ساعتتون با ساعت جهانی مطابق نیست به خاطر همین هم این ارور رو میده
کاربر شهرسختافزار
باسلام خدمت دوستان عزیز ...همون طور که خبر دارید من لپ تاپم خراب شده بود و اونو دادم برا تعمیر ، امروز بالاخره بعد از 40،50 روز بهم تحویل دادن که خوب خوشبختانه مشکلش حل شده ولی به یه مشکل جدید خوردم که نمیدونم تعمیر کننده چیکار کرده و چیشو تغییر داده و چیکار کرده که اینجوزی شده ... موضوع اینه که وقتی میرفتم گوگل میزد سایت unsafe هست و نمیتونی وارد شی که من با استفاده از گزینه های زیرش که نه سایت مطمینی هست و باز شه .... بعد که رفتم دوباره گوگل رو باز کنم نوشت clock eror و میگه که your clock is behind ، تو سایت یاهو هم میرم همینو مینویسه ... به نظرتون چرا اینجوری شده ؟ اون تعمیرکار کاری کرده ؟ در کل یکم هم سرعتش فکر کنم اومده پایین . البته فکر میکنما ، مطمِن نیستم . ممنون میشم راهنمایی کنین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
ساعتتون با ساعت جهانی مطابق نیست به خاطر همین هم این ارور رو میده
کاربر شهرسختافزار
مشکل از ساعت نیست ... ساعت درستهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ساعت و تاریخ باید ست شوئدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks