بدون شرح ..... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
بدون شرح ..... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
آقا مهراد جواب پست هایی که من و اف اف گفتیم را دادید ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد این ! کاملا درسته ! من الان با تب های مشابه هم دیدم درسته فقط مشکل اینجاست که من دانلود منیجرم با Ff هست دیگه دانلود منیجر ندارم که خودش رم کم مصرف نمیکنه و ...
اگه میشه پست های بالا را جواب دید...
ممنون
سپهربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
کاربر شهرسختافزار
شما خیلی از مرورگر ها را وقتی استفاده می کنید خیلی کمتر از آپرا مقدار رم میگیره اما کیفیت مهمه و امکانات...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
چرا فایرفاکس ؟! ( پیش نمایش سایت قبل از دیدن آن ! ) :
اینجا راببینید Tab Scope :
http://pcnetwork.ir/showthread.php?p=34492#post34492
پست بعدش هم Quick View هست که هر page ای را میتونید Preview اون را ببینید ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
این را داشته باشید !!! :
AJAX Yahoo! Mail :
باورتون میشه ؟!؟!؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید با این اکستنشن همین طوری که توی عکس میبینید با یک کلیک متن داخل ایمیل ا ببینید !!!!!!!!!! واقعا عالیه این سیستم برای یاهو هست :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینجاست :
http://pcnetwork.ir/showthread.php?p...ed=1#post34498
دیگه چی میخواین آخه ؟!!؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehdi_Full (25-07-07), X Ray (25-07-07)
कभी हार
تقدیمی من : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://pcnetwork.ir/showthread.php?p...ed=1#post34515
آهنگ گوش کنید و وب تماشا کنید !
موفق باشید
شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
Administrator
اینجا بحث فایرفاکس هست نه مرورگرهای دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط FireFox برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
بدون شرح ....
Firefox 2.0:
- 11.64 secs (Cold start)
- 3.05 secs (Warm start)
Opera 9.01:
- 2.47 secs (Cold start)
- 2.24 secs (Warm start)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks