Saeed-Milan (21-09-09)
9 نکته و ترفند برای بهینه کردن فایرفاکس
دانلود مطلب با فرمت PDF - بسیار جالب است!
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Saeed-Milan (21-09-09)
آواتار رسمی هواداران سرسخت فایرفاکس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
....Naser Sh (21-09-09), D J V A H I D (19-01-10), Hamid2547 (12-01-10), Quick (07-09-09), Saeed-Milan (21-09-09), vb_m (06-11-09)
|
سلام به دوستان يه افزونه خيلي با حال براي فاير فاكس محبوب كه اگه قبلاً از اون استفاده نكرديد نصف عمر بر فناستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید عكس هاشو گذاشتم براي ديدن عكس هست.
دوستان عكس ها رو من نمي تونم از سايت عكس آپ كنم مجبور شدم به اين شكل بذارم
حالشو ببر
....Naser Sh (21-09-09)
من که همیشه از فایرفاکس استفاده می کنم... اکثر add-one هاشو دانلود کردم. فقط اگه سرعت opera رو هم داشت دیگه قدرت اول بود! در ضمن لعنت به اینترنت اکسپلورر!
Saeed-Milan (21-09-09)
سرعتش با opera زیاد تفاوت نداره ! شاید هم بهتر باشه ! اما چیزی که از opera کم داره اینه که speed dial نداره که خیلی مفید بود ! نمیشه کاری کرد مه speed diall داشته باشه ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moh3n_o631 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدآقا بچه هاي اين تاپيك به خاطر سرعت از فاير فاكس استفاده نمي كنن اينجا همه عاشق فاير فاكس هستنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hamid2547 (12-01-10)
من یه مشکل جدید دارم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر چند دقیقه یک بار که با FF کار میکنم یدفعه بسته میشه و این پنجره میاد
اعصابم رو خورد کرده
2 نسخه آخرش رو تست کردم همینجوری بود
Failure is not an option
دوستان من حدود 20 كار كه باعث افزايش سرعت فاير فاكس ميشه رو روي اين مرورگر اعمال كردم براي اينكه شما هم از اين امر بهره مند بشيد كافيه اين فايل رو كه ضميمه كردم در اين مسير جايگزين فايل قبلي كنيد توجه كنيد هم براي ADSL وجد داره هم براي Dial up حالشو ببر.(در Run دستور رو وارد كنيد)
مسير كپي كردن:HTML Code:%appdata%\mozilla\Firefox\Profiles
Bahador (21-09-09)
|
قطره قطره جمع گردد
بخش آزمايشگاههاي موزيلا، از بستري مبتني بر شيوه وب2 استفاده کرده تا کاربران فايرفاکس، سافاري و کروم از آن استفاده کنند. اين ابزار منبع باز جديد که قرار است مايکروسافت اينترنت اکسپلورر را از دور خارج کند، Raindrop (قطره باران) نام دارد.
موزيلا در بلاگ خود اعلام کرده است که اين طرح جديد راههاي نويني براي استفاده از فناوري وب باز در نرمافزارها پيش رو ميگذارد. بهعنوان مثال، اين ابزار به کاربران اجازه ميدهد گفتگوها را از دل تويتر، ايميل و ديگر سايتهاي شبکه اجتماعي بيرون بکشند.
در اين مطلب همچنين آمده است که اين ابزار از يک مينيوبسرور استفاده ميکند تا مطالب شما را از منابع مختلف بيرون بکشد و بخشهاي مختلف آن را سوا کند و به کاربر نشان دهد. هر کس علاقه دارد در اين پروژه سهيم باشد نيز ميتواند با مراجعه به وبسايت ريندراپ، نوشتن افزونه را آغاز کند.
بهکمک ريندراپ، مثلا ميتوان با دريافت يک لينک از يوتيوب، ويدئوي ارسالي را در همان بخش ديد و با کليک کردن روي آن، يک پنجره مرورگر باز نميشود.
منبع
دوستان من یه مشکلی با فایر فکس دارم ، اونم اینه که تو سایت هایی که عضو هستی و دائم سر میزنی هر بار باید یوزر پسورد رو بزنی ( میدونم خاول اسم رو بزنی کلا میاد ولی باید صبر کنی تا وارد شه 9) نمیشه مثل اپرا تو سایتی که عضو هستی بمونی ، هی نخواد یوزر بزنی و وقتی سایت رو بزنی توش باشی؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks