در اپرا وقتی یک صفحه را سیو میکردم یک فایل میشد اما در فایر فاکس 2 فایل میشود که یکیش توش عکسها است چطور مثل اپرا همه را در یک فایل سیو کنم البته نه بصورت عکس یه جوری که بعدا با یه مرورگر دیگه بشه ازش استفاده کرد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا باید حتما نظرمون رو بگیم؟
این پست اسپم است
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
در اپرا وقتی یک صفحه را سیو میکردم یک فایل میشد اما در فایر فاکس 2 فایل میشود که یکیش توش عکسها است چطور مثل اپرا همه را در یک فایل سیو کنم البته نه بصورت عکس یه جوری که بعدا با یه مرورگر دیگه بشه ازش استفاده کرد
دوست عزیز در سایت موزیلا عضو بشید و این Add-On را نصب کنید :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bynam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/212
خبر اینکه کار کرد یا خیر را بگید ( این Add-On توانایی سیو کردن با فرمت WebArchive را میده )
موفق باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
bynam (24-10-08), D J V A H I D (24-10-08), Labyrinth (24-10-08)
نصب میشود اما کاری انجام نمیدهد فکر کنم با نسخه جدید فایرفاکس سازگاری ندارد
|
در تنضیماتش این هشدار میاید
آخرین ویرایش توسط bynam در تاریخ 24-10-08 انجام شده است
دوست عزیز بیخیال قبلی بشید این با ورژن های جدید گویا مشکل داره . این را نصب کنید و لذت ببرید :
UnMHT :
دوستان بوسیله این اکستنشن قادرند که فایل های MHT را ذخیره و باز کنند در فایرفاکس ضمن اینکه این اکستنشن قابلیت های بسیار زیادی در این رابطه میده مثل ذخیره کردن کلیه تب ها در یک فایل و ... .
دانلود UnMHT
باتشکر
و آن جا "انسانیت" است ..
bynam (24-10-08), D J V A H I D (24-10-08), Labyrinth (24-10-08)
بسیار عالی کار میکند ومشکلم به طور کامل حل شد ممنون وسپاسگزارم
یک سوال دیگه هم دارم در اپرا میتوان قسمت اخرین ارسالها را حرکت داد اما در فایر فاکس این دکمه نیست چطور میتوان انرا اورد
در کد ها عزیزم اصلا نباید اسکرول باشه و لازم به ذکر هست که در Opera 9.6 چک کردم وقتی صفحه کامل لود شد اسکرول حذف شد .
موفق باشید
و آن جا "انسانیت" است ..
bynam (24-10-08)
سلام :
من نسخه 3 بتا رو نصب کردم .
مشکلم در باز شدن برنامه هست .
يعني زماني که براي اولين بار در ايتداي روشن کردن سيستم اون رو اجرا مي کنم بعد از حدود 30 ثانيه برنامه باز مي شه !
مي خواست ببينم اين مشکل من هست يا کلا اين ورژن اين طوريه ؟
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks