قسمت دوم عرض کردم کردم سلیقه ای هست بیشتر و بستگی به نوع کاربر استفاده کننده داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط carl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما در مورد Customize کردن گفتم توی پست قبلیم آپرا توی این زمینه خیلی قوی هست . 2- این کاری که گفتید را دیدم تک تکش را خیلی جالب بود و اتفاقا قسمت جالبی بود که بهش اشاره کردید اما به صورت پیشفرض توی فایرفاکس که خیلی از این امکانات هست مثل Space ، Print و ... . اما اون هایی که نیست اصلا نگرانش نباشید ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و من هم سر همین قضیه میگم توی این قسمت فایرفاکس قوی تر هست چون اکستنشن هایی داره که شما میتونید باهاش خیلی بیشتر از این حرف ها Customize کنید ، مثال :
Menu Editor : شما بوسیله این اکستنشن میتونید خیلی راحت منو های اصلی مثل Edit ، View و ... را ادیت کنید یا منوی Context که همون کلیک راست کردن در صفحات هست .
یا یک چیزی شبیه Side Bar آپرا
اما این چیز شاخصی نیست برای فایرفاکس شما این ها را ببینید :
Custom Buttons : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این قابلیت خودش به تنهایی فکر نمیکنم حرفی برای گفتن بگذاره ! به وسیله این اکستنشن شما میتونید دکمه های دلخواه اضافه کنید ! حالا این یعنی چی ؟! آهان الان میگم ! اینجا را ببینید :
http://custombuttons.phpbbnow.com/viewforum.php?f=1
شما میتونید از تمامی این دکمه ها استفاده کنید در فایرفاکس ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک نکته دیگه من الان که دارم توی اکستنشن ها دکمه ها و قابلیت های Customizing خیلی زیادی میبینم مثل دکمه امکانات گوگل و ... اما لزومی نداره اکستنشن ها را در این تاپیک همشون را معرفی کنیم چون شما بسته به کاری که داریم انتخاب میکنید !
از این رو پیشنهاد میکنم محمود عزیز و سایر دوستان اگه دنبال دکمه ها و قابلیت های بیشتری هستید یا توی قسمت Add-On یا توی سایت موزیلا سرچ کنید .
( لازم به ذکر هست که من این جور مقایسه ها را خیلی دوست دارم چون منطقی هست شما یک قابلیت میگید که من بلد نیستم و یاد میگیرم و من یک قابلیت میکنم که ممکنه شما بلد نباشید پس اینجا هیچ بحث غیر منطقی وجود نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
قربانت
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

.gif)

Bookmarks