Flock ... که توی لیست نیست...
پر سرعت ترین opera
ولی به نظر من IE
من خیلی باهاش راحتم
Flock ... که توی لیست نیست...
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
به نظر من هیچ مرورگری خوش دست تر از اپرا نیست!
کلاً ازاسم فایرفاکس خوشم نمیاد ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M A H R A D (14-01-08)
من عاشق فایر فاکس هستم .با هیچی عوضش نمیکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانستن گذشته نه برای افسوس و آه، که برای انگیزش برون رفت از تیره روزی کنونی مان بایسته است
....::::نیکوسگال::::....>>> www.Nikoosegal.blogspot.com
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Virgil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زماني كه اين نظرسنجي زده شد Flock خيلي ضعيف بود و شما ميتونيد به Other راي بديد اما به نظر من اگه با Flock كار ميكنيد به فايرفاكس راي بديد بهتره چون هسته اصلي هر دو يكي هست با اين تفاوت كه يكسري تغييرات حرفه اي و ظريف در Flock داده شده .
قربانت شهرياربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
*MoJtAbA* (12-08-13)
همون موقع به فایرفاکس رای داده بودم ولی هسته Flock با Firefox یکی نیست... بلکه Flock از سورس Firefox استفاده می کنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
سورس كامل نيست مثل Mambo و ميترا ميمونه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Virgil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در كل تا اونجايي كه بنده ميدونم تا حالا چند تا هسته اصلي نداريم يكي IE ، يكي فايرفاكس يكي هم NetScape . آپرا را هم ميشه يك جور هايي حساب كرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
شهریار باز میخوای خون من رو به جوش بیاری ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اتفاقا هسته Netscape و FireFox یکیه ... هر دوشون از Gecko استفاده میکنند.
ولی در مقابل، هسته اپرا فقط در انحصار این مرورگره ، که اسمش Presto هست
سپاس
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته !زماني كه نت اسكيپ بود فايرفاكس داشت توي كوچه هاي وب فيفا بازي ميكرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اما در آخر كه ديديد چي شد احيانا ؟!؟!
در مورد آپرا را هم بنده به شخصه بحثي ندارم چون بار ها بحث شده در مواقع زماني خاص دوستان ديگه ياري نميكنند در بحث يا اينكه فقط يك پارامتر خاص را مد نظر قرار ميدند . شايدم اين بهتر باشه كه هر كسي يك سري كاربرد داره و براي شما آپرا بهتر باشه .
راستي اگه موافق باشي يك روز سر فرصت كليه اكستنشن هايي كه استفاده ميكنم را شما هم روي فايرفاكستون نصب كنيد و نظرتون را بگيد .
راستي مهراد جان با كد ها چي كار ميكنيد خوش ميگذره ؟!؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( ويرايشگر انجمن منظورم هست !) ( شوخي !) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت شهرياربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
*MoJtAbA* (12-08-13), mohammad amin (03-03-08)
|
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks