یک اکانت الکی دیگه بسازید و امتحان کنید
اگر با اون ویدئو ها کامل پخش شد
مشکل از اکانت هست که محدود شده و باید تیکت پشتیبانی ارسال کنید
با سلام
دوستان از دیروز این مشکل بوجود اومد
وقتی در یویتوب با اکانت جی میلم ساین این میکنم، تمام ویدیوهارو فقط تا 5 درصد نمایش میده.بعد همونجا متوقف میشه.
ولی وقتی ساین اوت میکنم، همون ویدیوهارو کامل نمایش میده. به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟
من کش مرورگرمو هم به طور کامل پاک کردم ولی تاثیری نداشت
مرسی
|
یک اکانت الکی دیگه بسازید و امتحان کنید
اگر با اون ویدئو ها کامل پخش شد
مشکل از اکانت هست که محدود شده و باید تیکت پشتیبانی ارسال کنید
CPU: core i3 12100f
2666 Ram: 2*8 DDR4
Motherboard: Gigabyte H610 S2 H
VGA : RTX 2060 Super 8GB
HDD + SSD + NVme2
Power:600 Green
mehdi_321 (13-12-24)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_321 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من اومدم این مطلب رو برای شما بررسی کنم برای اولین بار توی یوتیوب ساین کردم و دیدم مشکلی وجود نداره و تا آخر ویدئو می شه دید ولی بعد که ساین اوت کردم حالا هر ویدئویی می خوام ببینم بخش نمی شه و یک صفحه سیاه میاد نوشته باید ساین کنی! کش مرورگر پاک کردم ولی بازم همونه
اومدم مشکل شما رو حل کنم خودم به مشکل خوردم ولی فکر کنم 24 ساعت اگه صبر کنم از حافظه یوتیوب پاک میشم
mehdi_321 (11-12-24)
قطعآ مشکل از حساب کاربریم هست. چون وقتی بدون حساب کاربری، وارد یوتیوب میشم، مشکلی در نمایش آنلاین ویدیو ندارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rbm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط وقتی با حساب کاربریم وارد یوتیوب میشم، چنین مشکلی هست
اولآ خیلی ممنون که برای رفع مشکل من وقت گذاشتید. ولی مشکل من با این مشکلی که برای شما پیش اومد، متفاوته.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من اتفاقآ وقتی با حساب کاربریم وارد یوتیوب میشم، مشکل دارم. ولی وقتی بدون حساب کاربری وارد میشم، مشکلی ندارم
آخرین ویرایش توسط mehdi_321 در تاریخ 11-12-24 انجام شده است
من الان که جستجو کردم دیدم خیلیا این مشکل رو داشتن و دلایل مختلفی داره. بهتره یک کلیپ از لحظه ساین کردن و پخش ویدئو بگیری و به قسمت support گوگل ارسال کنی تا راهنماییت کنن که مشکل از چی می تونه باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_321 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا به لینک زیر برو می بینی یک نفر یه همچین مشکلی داشت که جناب الکساندر پایینش راهنماییش کرد
کد:https://support.google.com/youtube/thread/308799876/youtube-only-loads-one-minute-of-video?hl=en
mehdi_321 (13-12-24)
|
ممنون دوست عزیز بابت وقتی که گذاشتی. البته مشکلم حل شد. در واقع مشکل من استفاده از یک رایگان بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تغییر اون فیل ترشکن بخصوص، مشکلم حل شد. البته اقای الکساندر هم بخوبی به همین مشکل اشاره کردن در گزینه پنجمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم ممنون از همراهی شما دوست عزیز
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 04-01-25 انجام شده است
خواهش می کنم قابلی نداشتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_321 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 04-01-25 انجام شده است
مشکل قندشکن نیست، مشکل ای پی کشور قندشکن هست. اگر ای پی ایران باشه فقط چند درصد اول ویدیو پخش میشه ولی اگه ای پی آلمان باشه کامل پخش میشه. برای اینکه بفهمید ای پی تون ایران هست یا آلمان نباید به انتخاب قندشکن تون اعتماد کنید بلکه باید از سایتهای انلاین جهت تشخیص ای پی استفاده کنید. ممکنه ای پی آلمان رو انتخاب کرده باشید ولی باگ نرم افزار سوئیچ نکرده باشه و هنوز روی ایران باشه. خلاصه از جلو و عقب (برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) دارن میزنن تو سرمون.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_321 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام! این مشکل ممکن است به یکی از چندین دلیل مختلف برگردد. در اینجا چند پیشنهاد برای حل مشکل دارم:
- اتصال به اینترنت: گاهی مشکلات مربوط به سرعت اینترنت میتواند باعث بروز چنین مسائلی شود. اگر وقتی وارد اکانت گوگل میشوید، ویدیوها به درستی لود نمیشوند، احتمالاً اتصال اینترنتی در هنگام ورود به اکانت ضعیفتر از حالت معمول است.
- حساب کاربری: ممکن است مشکلی در تنظیمات یا کش مربوط به حساب کاربری شما باشد. امتحان کنید که وارد حساب گوگل خود در مرورگر دیگری شوید یا حتی اکانت خود را در حالت ناشناس (Incognito) باز کنید و بررسی کنید که مشکل هنوز وجود دارد یا خیر.
- تنظیمات ویدیو در یوتیوب: گاهی تنظیمات پیشرفته یوتیوب (مثل کیفیت ویدیو یا تنظیمات پخش خودکار) در هنگام ورود به حساب کاربری شما مشکل ایجاد میکند. بررسی کنید که آیا تنظیمات پخش یوتیوب تغییر کرده است یا خیر.
- وضعیت مرورگر یا افزونهها: حتی اگر کش مرورگر خود را پاک کردهاید، ممکن است برخی از افزونهها (extensions) باعث تداخل شوند. سعی کنید افزونهها را غیرفعال کنید یا مرورگر را بدون افزونهها تست کنید.
- پاک کردن کش و کوکیها برای حساب کاربری خاص: اگر مشکل فقط زمانی که وارد حساب گوگل میشوید رخ میدهد، ممکن است لازم باشد کش و کوکیهای مربوط به حساب گوگل خود را در مرورگر حذف کنید.
اگر هیچکدام از این راهکارها مؤثر نبود، ممکن است بهتر باشد از پشتیبانی یوتیوب یا گوگل برای بررسی بیشتر کمک بگیرید.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks