EhsanHF (22-01-09)
कभी हार
والا مشکلی نداره من اینجا روی چند نسخه امتحان کردم ( 3.0.5 ندارم ) اما این ارور مربوط به نسخه هم نیست . ببینید اینجا را :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط EhsanHF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/201
و یک بار دیگه دانلود کنید با یک پروفایل دیگه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اینجا هم تست کنید :
http://www.downthemall.net/main/dta_...0-local-mirror
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
EhsanHF (22-01-09)
مرسی شهریار جان . از لینک Mirror درست شد و نصب شد .
ممنون .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
جهت Reloading مجدد این تاپیک مفید ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Persian dictionary for spell checking
دیکشنری فارسی
عضو VIP شهرسختافزار
عضو VIP شهرسختافزار
Persian Language Pack Update for Firefox 3
بسته نرم افزاری فارسی کنند محیط فایرفاکس
Rohham (20-09-09)
عضو VIP شهرسختافزار
Persian Plus Pack 1.0.0.20071008
بسته نرم افزاری تقویم فارسی
توجه : با فایرفاکس 3.5 که تست کردم، سازگار نبود ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تصویر :
عضو VIP شهرسختافزار
DownThemAll! 1.1.6
قوی ترین دانلود منجر موجود برای فایرفاکس (حتما دانلود کنید!)
به نظرم از نظر سرعت دانلود از IDM هم کم نمیاره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام ، من این رو میخوام ،لینکش خرابه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدFoxLingo :
یک منبع نا محدود زبان های دنیا !!!
این دیکشنری توانایی ترجمه کامل یک صفحه ، ترجمه کردن لغت سرچ شده ی شما به زبان های دیگر!!!( یعنی شما اگه معنی یک کلمه را نمیدونید میتونید فارسیش را بنویسید اون انگلیسیش میکنه! ) ، دارای صد لینک برای آموزش زبان های محتلف دنیا ! و .... ! در ضمن این اکستنشن از 45 زبان پشتیبانی میکند از جمله فارسی!!!
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
FoxLingo :: Add-ons for Firefoxبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moh3n_o631 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
moh3n_o631 (21-09-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبازم همون ارور رو میدهThis Connection is Untrusted
این ها رو چطور باید نصب کنیم ؟ اسکین ها فایرفوکس رو از کجا بگیرم ؟
4 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 4 میهمان)
Bookmarks