ورژن 3 فایر واقعا از نظر ظاهری خیلی مسخره است
فکر میکنم دوستان فایرفاکسی هم با من هم عقیده باشند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
ورژن 3 فایر واقعا از نظر ظاهری خیلی مسخره است
فکر میکنم دوستان فایرفاکسی هم با من هم عقیده باشند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Emperatour (19-02-08), Security (19-02-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط keihan550 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و خداوند تم (Theme) را آفرید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SSA Super V.I.P
مهراد جان من قبول ندارم ، نسخه ی 3 خیلی قشنگ تر از نسخه ی 2 هست .
با اینکه FF در کل قیافه نداره ولی همون طور که دوستمون گفتن چیزی که موجوده اونم به مقدار زیاد ، Theme هست .
ضمنا من با اینکه طرفدار Firefox هستم ولی بی منطق حرف نمی زنم ، و باید بگم که ممکنه همچین اطفاقی بیفته ، به نظر من مشکل Opera ناسازگاری بیش از حد با سایت های مختلف هست ، وگرنه قطعا انتخاب اول من هم Opera بود ، ولی حالا که نیست !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
I M A N (20-02-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks