برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
IDE زیاده اما شخصاً با هیچ کدوم کار نمیکنم صرفاً بعضی هاشون رو فقط نصب و یکم استفاده کردم نمونه اش PHPStorm و Zend Studio و PHP Designer و NetBeans و...
اینم سلیقه ایه خودم با همون ++Notepad هم کارم راه میفته و راحتم.
طراحی از صفر هم باز نسبت به سلیقه شخص یا گروه متفاوته بعضی ها فقط از PHP خام استفاده میکنن بعضی ها از فریم ورک (Framework) ها مثل Laravel و Yii و... برای راحت تر و سریع تر کردن کار پروژه استفاده میکنن بعضی ها همون PHP خام رو فریم ورک اختصاصی خودشون رو می نویسن یا فقط از اصول MVC استفاده میکنن و...
حالا هر یک از این سلیقه ها هم مدت زمان تحویل خروجی متفاوتی می تونه داشته باشه پس صرفاً نمیشه گفت که یه پروژه مثلاً سایت فروشگاه از صفر نوشتن فلان روز طول میکشه چون علاوه بر این سلیقه های برنامه نویس سلیقه های مشتری هم هست که چه امکاناتی می خواد بسته به امکانات هم ممکنه زمان خروجی کم و زیاد بشه.
قیمت هم والا من تو کار سفارش گیری نیستم قیمت دستم نیست اما می دونم بازار برنامه نویسی بی در و پیکره و هر کسی می تونه هر قیمتی دوست داره رو کار خودش بذاره.
یکی ممکنه طراحی یه سایت خاص رو 2 میلیون بگیره یکی دیگه هم ممکنه همون طراحی سایت رو 500 هزار تومان بگیره جالبیش هم اینجاست که هر دو هم مطمئن که حرفه ای ترین طراحی ممکن رو دارن اما تفاوتی که این وسط پیش میاد به دو دلیله یا اونی که قیمت بالا گفته انصاف رو رعایت نکرده یا اینکه اونی که قیمت پایین گفته زیاد حرفه ای نیست و تو تصوراتش جوانب سختی هایی که حرفه ایه می سنجه رو نمی تونه بسنجه و رو هوا قیمت میده.
وردپرس و جوملا و... هم سیستم های مدیریت محتوا یا به اصطلاح بهشون سایت ساز هم میگن کلاً با برنامه نویسی اختصاصی متفاوتن تو وردپرس مثلاً خیلی همت کنید یه قالب اختصاصی برای خودتون میزنید و سایر عملیات های هسته سیستم زیر نظر شما نیست و فقط با کنترل پنل ظاهری که داره به صورت دلخواه مدیریتش میکنید این وسط ممکنه کلی کد اضافه هم سر بار سایت شما باشه و شما به خیلی از امکانات یه CMS نیاز نداشته باشید اما خب CMS مزیت هایی هم داره نمونه اش اینه که علاوه بر رایگان بودن کسی اگه برنامه نویسی بلد نباشه با توجه به محبوبیت CMS ها کلی افزونه و پلاگین و کد های اضافی آماده هستش که می تونه به هدفش برسه اما کسی که برنامه نویسی بلد نیست اگه پروژه اختصاصی سفارش بده مجبور میشه برای هر تغییر کوچکی دوباره دست به دامنه برنامه نویس و احتمالاً پول اضافه دادن برای هر امکان کوچک بشه.

Bookmarks