شما فقط باید از طریق CPANEL وردپرس رو نصب کنید .وردپرس فارسی رو دانلود و نصب کنید
وردپرس فارسی » مستندات » راه اندازی وردپرس
شما فقط باید از طریق CPANEL وردپرس رو نصب کنید .وردپرس فارسی رو دانلود و نصب کنید
وردپرس فارسی » مستندات » راه اندازی وردپرس
M3RS4D 50062 (10-10-14), paya_amin (10-10-14), ravegoat (11-10-14), Rezasam1 (10-10-14)
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چقد سنگین...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکمم گیج شدم
باید xampp نصب کنم بعد وردپرس یه سری کارم انجام بدم
بعد filezilla برای کارای اپلود فایل توی هاست
حالا فردا انجام میدم باز ازتون میپرسم ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی دامین من .tk برای این کارا فرقی نداره که .com یا .ir نیس
TK فقط برای تست استفاده میشه و هیچ ارزشی ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط paya_amin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
eeeبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ای باوا فک میکردم مثل اوناس
شنیده بودم tk سایت های شخصیه com جهانی org سازمانی...
ینی نمیشه سایت راه انداخت؟
من یه سالشو گرفتم تا یه سال میتونم داشته باشمش ک؟
TK دامنه رایگان هست . فقط برای تست بالا اومدن سایت انجام میشه . ارزشی دیگه ای ندارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط paya_amin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما یک دامنه IR بگیر به همراه یک هاست که CPANEL باشه نه دایرکت
M3RS4D 50062 (10-10-14), mehrdad_ab (11-10-14), paya_amin (10-10-14)
img4.ir گرفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی چون کار با وردپرس نیاز به مطالعه .. داره
یه وبلاگ ساختم میخوام وبلاگو به این وصل کنم که از وبلاگ مدیریتش کنم
موقعه وصل کردن دامین یه ارورر اومد
میخوام ببینم چون تازه دامینو خریدم هنوز اطلاعاتم چک نشده این اورر اومده یا کلا نمیشه وصلش کرد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
باید اطلاعات و dns رو توسایت Nic.ir وارد کنید . هر ارائه کننده سیستم وبلاگ dns دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط paya_amin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هنگامی که بازدید کننده سایت شما یک صفحه را درخواست می کند در صورتی که حجم صفحه شما بالا باشد موجب درگیر کردن بیشتر سرور می گردد ولی با فعال کردن Gzip compression می توانید تا ۷۰ % حجم صفحات را کاهش داده تا هم در سرعت سایت خود تاثیر گذاشته باشید و هم در مصرف منابع سرور
برای این کار شما باید به فایل .htaccess دسترسی داشته باشید ( در کلیه هاست های ایکس زد ان هاستینگ اعم از رایگان و غیر رایگان این امکان را دارید ) .
توضیح : در صورتی که این فایل را ندارید در فولدر public_html هاست خود آن را ایجاد کنید.
برای انجام شدن این کمپرس بر روی کلیه صفحات سایت خود فایل .htaccess سایت خود را با یک ویرایشگر مناسب باز کنید و کد زیر را در آن قرار داده و ذخیره نمایید .
# compress text, HTML, JavaScript, CSS, and XMLAddOutputFilterByType DEFLATE text/plainAddOutputFilterByType DEFLATE text/htmlAddOutputFilterByType DEFLATE text/xmlAddOutputFilterByType DEFLATE text/cssAddOutputFilterByType DEFLATE application/xmlAddOutputFilterByType DEFLATE application/xhtml+xmlAddOutputFilterByType DEFLATE application/rss+xmlAddOutputFilterByType DEFLATE application/javascriptAddOutputFilterByType DEFLATE application/x-javascript# remove browser bugsBrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/htmlBrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzipBrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/htmlHeader append Vary User-Agentمنبع شما بیش از حد مجاز از سی پی یو استفاده نموده اید | XZN Hosting
چه جوری این کارو انجام بدم؟
چه جوری میتونم یه دامین مثلا 123.tk به یه وبلاگ وصل کنم ؟ اما میخوام وقتی 123.tk زدم به وبلاگ اصلی بره نه 123.tk
خلاف مقراراته اگه یه وبلاگو به یه دامین دیگه وصل کنم؟
خلاف نیست . فقط باید dns اون ارائه کننده وبلاگ رو تو سامانه nic.ir وارد کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط paya_amin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
paya_amin (23-10-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks