الان ما که در آلمان زندگی نمی کنیم ما در ایران زندگی می کنیم. من می خوام ببینم اگه یک کارت گرافیک بدون گارانتی خریدم اولا از کجا بفهمم اصله و قاچاق هم نیست. دوم اینکه با همون مثل شما اگه اتفاقی برای اون کارت گرافیک 16 میلیونی افتاد من باید به کدوم کشور و به چه آدرسی این کارت رو ارسال کنم و چقدر اینکار هزینه داره و چه تضمینی برای تعویض یا تعمیر و بعد برای ارسال کارت به کشور وجود داره و هزینه برگشت بعد از تعمیر به عهده نه یا اونا و هزینش چقدر می شه. لطف می کنی با جزئیات همین کارتی که مثال زدی رو بررسی کنی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2180 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همچنین لطف می کنی یکی دو فروشگاه معتبر در کشورهای همسایه معرفی کنی که بشه ازشون قطعات کامپیوتری رو با قیمت مناسب خرید. چون فقط آمازون آمریکا دیدم قیمتاش مناسبه و چند تا آمازون دیگه دیدم قیمتاش از آمریکا هم گرونتره. چون الان این 5 میلیون واقعا در کار من تاثیر داره چون هر قطعه ای یک یا دو یا 5 میلیون ارزون تر در بیار من می تونم سیستم 16 هسته ای بخرم با کارت گرافیک خیلی خوب. ولی الان محدود میشم به سیستم 6 هسته ای بدون کارت گرافیک.

Bookmarks