سلام.
کارت گرافیک ام اس آی مدل Radeon RX 6600XT MECH 2X GDDR6 که در سایت تاپ رایان به فروش میرسه دارای دو قیمت مختلف هست که یکی از آن ها با گارانتی داخلی هست به قیمت ۲۱ میلیون و دیگری با گارانتی اصلی هست به قیمت ۱۶ میلیون. من چرا باید به خاطر گارانتی داخلی که درک درستی از حقوق خریدار نداره ۵ میلیون بیشتر پرداخت کنم؟؟ من همین پول رو نگه میدارم و اگر یک روزی اتفاقی برای کارت افتاد اون رو برای نمایندگی msi در یکی از کشور های همسایه ارسال میکنم. اینجوری حداقل میدونم که درگیر پروسه مسخره توجیح کردن گارانتی برای رفع مشکل نمیشم و نمایندگی اصلی شرکت با توجه به قوانین بین المللی موظف به بر طرف کردن مشکل هست. گارانتی اصلی یا بین المللی گارانتی هست که زیر نظر مستقیم کمپانی تولید کننده و با توجه به قوانین بین المللی فعالیت میکنه و در اکثر کشور ها دفتر خدمات و فروش داره. برای مثال اگر من در آلمان زندگی کنم و کارت مشکل دار رو برای نماینده msi ارسال کنم شرکت موظف به بر طرف کردن مشکل و یا تعویض کارت معیوب با کارت سالم هست. نمونش میشه رفتار کمپانی evga که وقتی متوجه سوختن کارت های 3090 در بازی ورلد اف وار شد اقدام به تعویض کارت های معیوب با نسخه سالم و جدید کرد. نه اینکه من کارت رو ارسال کنم و گارانتی بگه که مشکلی وجود نداره و یا باید برای تعویض کارت چند ماه صبر کنی چون محصولی وجود نداره و یا بیا پول بده و کارت ضعیف تری رو دریافت کن و اگر نخواستی برو شکایت کن تا بتونی حق پایه خودت رو دریافت کنی.
الان ما که در آلمان زندگی نمی کنیم ما در ایران زندگی می کنیم. من می خوام ببینم اگه یک کارت گرافیک بدون گارانتی خریدم اولا از کجا بفهمم اصله و قاچاق هم نیست. دوم اینکه با همون مثل شما اگه اتفاقی برای اون کارت گرافیک 16 میلیونی افتاد من باید به کدوم کشور و به چه آدرسی این کارت رو ارسال کنم و چقدر اینکار هزینه داره و چه تضمینی برای تعویض یا تعمیر و بعد برای ارسال کارت به کشور وجود داره و هزینه برگشت بعد از تعمیر به عهده نه یا اونا و هزینش چقدر می شه. لطف می کنی با جزئیات همین کارتی که مثال زدی رو بررسی کنی.

همچنین لطف می کنی یکی دو فروشگاه معتبر در کشورهای همسایه معرفی کنی که بشه ازشون قطعات کامپیوتری رو با قیمت مناسب خرید. چون فقط آمازون آمریکا دیدم قیمتاش مناسبه و چند تا آمازون دیگه دیدم قیمتاش از آمریکا هم گرونتره. چون الان این 5 میلیون واقعا در کار من تاثیر داره چون هر قطعه ای یک یا دو یا 5 میلیون ارزون تر در بیار من می تونم سیستم 16 هسته ای بخرم با کارت گرافیک خیلی خوب. ولی الان محدود میشم به سیستم 6 هسته ای بدون کارت گرافیک.