سلام به همه اساتید و دوستان گرامی در انجمن سخت‌افزار.
امیدوارم حال همگی خوب باشد. من مدتی است که در حال بازنگری در ساختار میکرو سرور (Micro Server) خانگی خودم هستم. هدفم این است که با حفظ ابعاد کوچک، کارایی سیستم را در مدیریت فایل‌های حجیم و محیط‌های مجازی‌سازی افزایش دهم.
اخیراً در مورد درایوهای NVMe با رابط U.3 مطالعه می‌کردم. نکته جالبی که نظرم را جلب کرد، قابلیت انعطاف‌پذیری و پهنای باند بسیار بالای این درایوها نسبت به استانداردهای قدیمی‌تر است. به خصوص ظرفیت‌های ۸۰۰ گیگابایتی در فرم‌فکتور ۲.۵ اینچی برای سرورهای فشرده، گزینه‌ای بسیار وسوسه‌انگیز به نظر می‌رسد. با این حال، بزرگترین دغدغه من مربوط به کنترل دما و مدیریت گرما در فضای محدود کیس‌های کوچک است. تجربه شخصی من در استفاده از SSDهای معمولی در میکرو سرورها نشان داده که وقتی حجم کاری بالا می‌رود، دما سریعاً افزایش می‌یابد و این موضوع گاهی اوقات باعث افت سرعت می‌شود.
آیا کسی از شما تجربه استفاده از این درایوهای U.3 را در کیس‌های محدود و میکرو سرورها داشته است؟ آیا راهکار خاصی برای خنک‌سازی آن‌ها در چنین شرایطی سراغ دارید یا فکر می‌کنید برای این رده از سیستم‌ها، همچنان درایوهای معمولی با مصرف انرژی پایین‌تر انتخاب منطقی‌تری هستند؟
خوشحال می‌شوم اگر تجربیات یا چالش‌های مشابهی در این زمینه دارید، به اشتراک بگذارید. آیا به نظر شما، ورود این سطح از عملکرد به فضای خانگی، ارزش صرف هزینه بیشتر برای سیستم‌های خنک‌کننده پیشرفته را دارد؟