سلام مرسی از مطلبتون
من دوست دارم کارتم aura sync داشته باشه خیلی زیباتره msi برنامه ای نداره براش؟
سلام مرسی از مطلبتون
من دوست دارم کارتم aura sync داشته باشه خیلی زیباتره msi برنامه ای نداره براش؟
AMD>INTEL (10-07-17), MSI support (10-07-17)
|
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mnbv172 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون نور پردازی شرکت ASUS است . MSI دارای نور پردازی اختصاصی MYSTIC LIGHT RGB که قابلیت های بسیاری دارد .
با تشکر
سلام عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MSI support برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این قابلیتو داره که با تغییر دمای کارت رنگش عوض بشه ؟ ببخشید زیاد سوال میپرسم
AMIR.77 (09-08-17), MSI support (10-07-17)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mnbv172 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزیز
حالت های شخصی سازی بسیاری دارد حالت تنفس - موزیک و .... . نکته مثبت MSI قابلیت کنترل این نورپردازی از طریق APP اختصاصی MSI برای این کار بر روی گوشی های اندروید و اپل ایفون میباشد . این که دقیقا عین هم باشند زیاد خوشایند نیست .
با تشکر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط MSI support در تاریخ 10-07-17 انجام شده است
این هم جلوه های وِیژه نور پردازی MSI حالت درجه حرارت هم وجود داردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MSI support برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا به امروز نمیدونستم msi هم این قابلیتو داره و فکر میکنم به خاطر عدم تبلیغاتشه کاش بیشتر تبلغات داشته باشه تا مشتری حق انتخاب بیشتری داشته باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MSI support برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی
AMD>INTEL (10-07-17), AMIR.77 (09-08-17), MSI support (10-07-17)
|
دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mnbv172 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این اخبار در انجمن های پشتیبانی MSI - سایت های تخصصی - شبکه های اجتماعی و ... اطلاع رسانی می شود . کافیست همین قسمت MSI را دنبال کنید به روزترین اخبار و بررسی ها را منتشر می کنیم .
با تشکر
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks