برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MSI support برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو عکسا نگاه کنید لطفا
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MSI support برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو عکسا نگاه کنید لطفا
MSI support (12-04-17)
|
برای اسکرین شات دوم . دقیق توضیح بدید تا راهنمایی کنم . چه قطعات USB به سیستم وصل است ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Afshar.m.n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر برنامه Super Charger را نصب کردید . حذف کنید . برای راه اندازی قابلیت super charger حتما توضیحات دفترچه راهنمای مادربرد را مطالعه کنید .
مادربرد شما اگر B250M BAZOOKA است . آخرین بایوس برای این برد نسخه 1.2 هست . که با M-FLASH به راحتی اپدیت میشود . ولی اگر سیستم شما بدون مشکلی کار میکند نیازی به اپدیت بایوس نیست .
لینک دریافت بایوس
آخرین ویرایش توسط MSI support در تاریخ 12-04-17 انجام شده است
منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MSI support برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدsuper charger رو حذف کردم . بایوس مادر برد رو چه کنم ؟؟؟؟؟؟
بایوس هم در پست بالا توضیح دادم . لینک دانلود هم قرار داده شد . ولی توصیه ما به شما این است اگر مشکلی ندارید اپدیت نیازی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Afshar.m.n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
مرسی از شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MSI support برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MSI support (13-04-17)
سلام
من مادربورد A88X-G43 رو دارم. درایور جدید کارت صدا رو نصب میکنم، صدا غیر فعال میشه و مجبورم حذفش کنم تا با درایور خود ویندوز کار کنه، الان آخرین نسخه که در سایت MSI موجوده نسخه 6.0.1.8059 هست، (نسخه قبل از این مشکل نداشت) اول فکر کردم برای کارت صدا مشکلی پیش اومده، اما وقتی درایور قدیمیش رو از DVD مادربورد نصب کردم بدون مشکل کار کرد. آخرین نسخه هم 6.0.1.8098 رو از سافت گذر دانلود کردم همین مشکل رو داشت.
برنامه Command Center هم اجرا نمیشه فقط پنجره Loading رو نشون میده:
مشکل دیگه اینه که وقتی سیستم رو روشن میکنم، فن CPU با حداکثر سرعت شروع به کار میکنه و چند ثانیه طول میکشه که سرعتش کم بشه.
آخرین ویرایش توسط Amir1234646 در تاریخ 12-04-17 انجام شده است
MSI support (13-04-17)
|
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amir1234646 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این نکته را توجه داشته باشید . تاپیک انتقادات و پیشنهادات همانطور که از اسمش مشخص هست . فقط برای پیشنهادات شما برای بهبود عملکرد پشتیبانی تیم msi می باشد .
پس برای سوالات فنی حتما تاپیک مستقل دایر کنید .
1-سوال اول شما کاملا مشخص هست به دلیل نصب درایور های پشت سر هم بدون حذف درایو قبلی پیش آمده است . پس برای رفع مشکل حتما ویندوز خود را عوض کنید و درایور هم از سایت msi دریافت کنید .
2- درباره سرعت فن هم این طبیعی هست و نیاز به اقدامی از سوی شما نیست . این حالت عموما در فن های استوک بیشتر دیده میشود .
با تشکر
سلام خسته نباشید چرا برای کالا های حدید برنامه ای مثل آنباکسینگ و بررسی حضوری ندارین؟ ایسوس اینکارو میکنه شما چرا نمیکنید؟
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkanshams برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر مطالب ما را در سایت های مختلف پیگیر شوید . کلی محتوی برای شما علاقمندان برند محبوب MSI تهیه شده است . هر برندی برنامه و زمان بندی های خودش را دارد . تا همین چند هفته پیش رودشو ما در بازار ایران برقرار بود .
DOOM999 (12-11-18)
منظورم برای کالاهای جدید بود نکنه msi داره جمع میکنه برهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MSI support برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه محصولات جدیدتونم نیست یعنی توو بازار نه RTX دیدم از شما نه Z390 ولی ایسوس آورده
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks