با سلام و خسته نباشید. یه سوال تخصصی دارم از خدمتتون. من یه مادربرد msi p41-c31 دارم که در نهایت از 4 گیگابایت رم حمایت میکنه. اتفاق عجیبی که رخ داده اینکه, وقتی از یک ماژول 4 گیگابایتی با فرکانس 1333 استفاده میکنم در هر یک از 2 اسلت سیستم , عین 4 گیگابایت رم رو شناسایی میکنه. حالا وقتی میخوام از دوتا ماژول 2 گیگابایتی در دو اسلت استفاده کنم ( دوال شنل 1333) سیستم فقط 2 گیگابایتو شناسایی میکنه!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حالا هر کدوم ازین رمارو به تنهایی تو هر اسلت بندازی میاد بالا ولی در کنار هم 4 گیگ رم شناسایی نمیشه!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ورژن بایوسمم 10.1 هست که خیلی قدیمیه .سوالم از حضور استاتید اینه که اگه بایوسمو آپدیت کنم بنظرتون مشکل حل میشه؟ چون تو آخرین ورژن بایوس منتشر شده تو سایت msi نوشته سازگاری بهبود یافته رمها. چون ما الان 2 اسلت سالم داریم و 3 تا رم سالم و مشکل فقط عدم حمایت از دوال شنله, ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. ضمنا مادربردمم گزینه M-FLASH رو داره. من فقط باید آخرین آپدیت بایوسو بریزم تو فلش وبه سیستم متصل کنم و از M-FLASH فلشمو انتخاب کنم؟ حتما فلشم باید بوت باشه؟