ممنونم از راهنمایی شما . فقط میخواستم بدونم این کارت گرافیک که شما معرفی کردین با این کارت گرافیک
MSI GeForce GT 1030 2G LP OC Graphics Card چ فرقی داره. وکدومشون بازدهی خوبی را میده .
کاربر شهرسختافزار
ممنونم از راهنمایی شما . فقط میخواستم بدونم این کارت گرافیک که شما معرفی کردین با این کارت گرافیک
MSI GeForce GT 1030 2G LP OC Graphics Card چ فرقی داره. وکدومشون بازدهی خوبی را میده .
|
|
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arash11111 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل LP نسخه Low Profile است . بیشتر برای کاربرانی هست که گیمر نیستند و کیس کوچکی دارند .اگر محدودیت بودجه ندارید کارتی که من توصیه کردم تهیه کنید .
arash11111 (16-12-19)
کاربر شهرسختافزار
بسیار ممنون از راهنمایی شما . بودجه من تا 1.600 است.فقط میخوام کارت گرافیک که میگیرم برای بازی زولا عملکرد خوبی داشته باشه با کارت گرافیک GT 430 80 تا FPS میگرفتم کافی بود الان میخوام حداقل با مانیتور جدیدی ک دارم تصویر بهتری بگیرم از پورت دیسپلی استفاده کنم ک رزولیشن ددر حالت FULL HD
144 هرتز بگیرم . ممنون میشم بازم راهنماییم کنید
سلام مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arash11111 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم شما به دلیل پردازنده و پاور ضعیف و قدیمی بودن مادربرد امکان استفاده از کارت گرافیک قویتر را نخواهد داشت . مدلی که معرفی شد بهترین گزینه برای شماست .
با تشکر
arash11111 (16-12-19)
کاربر شهرسختافزار
درود و خسته نباشی ب شما ادمین عزیز. در صورت تهیه پاور خوب ایا این
کارت گرافیک ام اس آی مدل Radeon RX 560 AERO ITX 4G OC ب درد سیستم من میخوره .
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arash11111 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پست قبل توضیح دادم . سایز قطعات شما ضعیف هستند . اگر قصد ارتقا قطعات دیگر هم دارید این کارت گرافیک را تهیه کنید .
arash11111 (18-12-19)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks