خواهش می کنم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amorou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-متوجه شدم. اگر برنامه در محیط GUIDE متلب نوشته نشه، برنامه به شکل کنسولی کامپایل میشه. در این صورت اگر برنامه هیچ ورودی ای از کاربر نگیره، بعد اتمام کارش، خود به خود بسته میشه. برای رفع این مشکل می تونید آخر mfile اصلی تون دستور pause رو اضافه کنید. در این صورت وقتی کار برنامه به اتمام رسید، برنامه منتظر دستور کاربر می مونه تا بسته بشه. ولی وقتی از یک رابط گرافیکی مثل نمودار یا محیط GUIDE استفاده می کنید، این پنجره ی گرافیکی، جریان اصلی برنامه تون رو کنترل می کنی و وقتی هم کاربر اون رو ببنده، تمام اجزای برنامه هم بسته میشه.
2-تا اونجا بنده از نسخه های متلب اطلاع دارم، mfile ها اصلا" کارکتر های Unicode رو پوشش نمی دن و اگر چنین کارکتر هایی وارد فایل بشه، به شکل مبهم در خروجی به نمایش در میاد. حتی اگه mfile به شکل Unicode به جای ANSI ذحیره بشه بازم برنامه خطا میده و به نسخه ی سیستم عامل تون هم بستگی نداره. حالا فرضا" این مشکل این جا رفع بشه، باز گمان کنم تو نمایش ترمینالی حروف در هم می ریزه! درنتیجه فعلا" راه حلی برای این مسئله سراغ ندارم.
موفق باشید
آرمین
Bookmarks