حركت نوساني محاط در يك فنر
در اين مثال هم از تابع kore استفاده مي كنيم و حركت نوساني يك توپ رو كه در مسيري فنري شكل حركت مي كنه رو نمايش مي دهيم. كافيه كه سورس زير رو در يه mfile قرار بديم و با اجراي كد شبيه سازي رو تو پنجره ي figure مشاهده كنيم:
کد:
clear all
k=linspace(0,2*pi,100);
for t=1:100
clf
plot3(5*sin(k),5*cos(k),k,'-.')
hold on
kore(5*sin(k(t)),5*cos(k(t)),k(t)+(sin(t)/t)*3,0.5)
axis([-6,6,-6,6,-1,7])
m(t)=getframe();
end
پاسخ: سورس ها و آموزش هاي MATLAB
با سلام خدمت دوستان ..
چنتا سوال دارم:
1- این سورسها در چه ورژنی آزمایش میشن؟
2-معنی این چیه؟
در مربع ارشمیدس یه جا نوشتید b=a و در انتها نوشتید b=-a !! این یعنی چی ؟ چجوری ممکنه؟
3-ظاهرا kore در متلب ورژن R8 تغییر کرده چون ارور میده ؟ میدونین باید چه چیزی به جاش نوشت؟
............................
خیلی ممنونم
من سوالات زیادی دارم واسه همین عضو شدم امیدوارم پاسخ بدید.
نقل قول:
با سلام خدمت دوستان ..
چنتا سوال دارم:
1- این سورسها در چه ورژنی آزمایش میشن؟
2-معنی این چیه؟
در مربع ارشمیدس یه جا نوشتید b=a و در انتها نوشتید b=-a !! این یعنی چی ؟ چجوری ممکنه؟
3-ظاهرا kore در متلب ورژن R8 تغییر کرده چون ارور میده ؟ میدونین باید چه چیزی به جاش نوشت؟
............................
خیلی ممنونم
من سوالات زیادی دارم واسه همین عضو شدم امیدوارم پاسخ بدید.
با سلام!
دوست عزيز عضويت شما در PCN رو تبريك ميگم.
1-نسخه ي 2008
2-خب الگوريتم ترسيم به اين شكل هست. براي بار اول دستور b=a اجرا ميشه تا دو خط از مربع رسم شه. بعد برنامه وارد يه حلقه ي while ميشه و در انتهاي هر بار اجراي حلقه دستور b=-a اجرا ميشه. در واقع فقط در يك ترسيم نياز به b=a و در بقيه موارد b=-a نياز است. اجراش كرده بودم درست كار مي كرد. با اين حال اگر تو هر جاييش مشكل داريد بفرماييد تا توضيح بدم خدمتتون.
3-دستوري به اسم kore در هيچ يك از نسخه هاي متلب نيست. بنده خودم يه بار چنين دستوري رو در يك mfile تعريف كردم و بعد اون kore.m رو داخل شاخه ي work قرار دادم. بدين شكل دستور kore براي متلب تعريف ميشه. چون رسم كره يه چيز كاربرديه تصميم گرفتم يه بار تابع ترسيمش رو تعريف كنم تا كار راحت تر بشه.
موفق باشيد
آرمين
نقل قول:
با اين حال اگر تو هر جاييش مشكل داريد بفرماييد تا توضيح بدم خدمتتون.
ممنونم..
نقل قول:
بنده خودم يه بار چنين دستوري رو در يك mfile تعريف كردم و بعد اون kore.m رو داخل شاخه ي work قرار دادم
میشه این دستور رو بذارید تا من هم استفاده کنم..
------------------------------------------------------------
سوالات دیگه:
1-چرا مینویسیم m(i)=getframe چرا با g یا u اجرا نمیشه؟ از پیش فرضهای نرم افزاره؟ ( به مانند اینکه حروف باید کوچک باشند -در برخی موارد-)
2- s=clock; در مورد این کمی توضیح میدید؟و f=clock-s;
.
.
من باز سوال دارم ..
بسیار ممنونم
نقل قول:
ممنونم..
میشه این دستور رو بذارید تا من هم استفاده کنم..
سوالات دیگه:
1-چرا مینویسیم m(i)=getframe چرا با g یا u اجرا نمیشه؟ از پیش فرضهای نرم افزاره؟ ( به مانند اینکه حروف باید کوچک باشند -در برخی موارد-)
2- s=clock; در مورد این کمی توضیح میدید؟و f=clock-s;
.
.
من باز سوال دارم ..
بسیار ممنونم
خواهش مي كنم!
تابع مربوط به رسم كره دربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بود.
1-اين سوال رو متوجه نميشم. ميشه دقيق تر توضيج بديد. تابع getframe درواقع عكسي رو از پنجره ي figure ميگيره و در آرايه ي m ذخيره مي كنه. متغير m يك آرايه است يعني متغير شامل تعداد متناهي عنصر. با دستور m(i) به عنصر i ام اين آرايه ميشه دسترسي پيدا كرد. حالا سوالتون دقيقا" در كدام مورد است؟
2-دستور clock در واقع زمان سيستم رو به هنگام اجراي دستور بر مي گردونه. كلا" اون كد براي تعيين مقدار زمان اجراي يك كد در mfile به كار ميره. ابتدا زمان شروع به كار برنامه در متغير s ذخيره ميشه سپس با پايان كد، مقدار s از زمان فعلي سيستم (clock) كه زمان پايان كار محسوب ميشه، كم ميشه و حاصل در متغير f قرار ميگيره. البته ميشه به جاي f=clock-s دستور etime(clock,s) رو هم به كار برد.
.
.
سوالات ديگه تون رو هم بفرماييد؛ تا اون جا كه مي تونم پاسخ ميدم:wink:.
آرمين