اگر تمایل دارید تا زمان اجرای بخشی از کد خود را در متلب بدانید، کافیست آن بخش از کد را مطابق الگوی زیر بین فرمان های tic و toc قرار دهید:
کد:tic; %Your Code Here toc;
آخرین ویرایش توسط ravegoat در تاریخ 22-08-13 انجام شده است علت: نگارشی
برای آن که دریابید چقدر زمان صرف اجرای هر بخش از کد شما در متلب می شود، می توانید کد خود را مطابق الگوی زیر اجرا نمایید:
کد:profile on %Your Code Here profile off profile viewer
آخرین ویرایش توسط ravegoat در تاریخ 24-08-13 انجام شده است
سورس پیوست شده نحوه ی پیاده سازی الگوریتم های مختلف Edge Detection نظیر Prewitt، Sobel، Roberts و Canny را روی تصاویر نشان می دهد.
Edge.png
کد زیر یک ترفند ساده را برای تبدیل یک ماتریس به یک بردار نشان می دهد:
کد:x=rand(4); x=x(:)
فرمان زیر مقادیر ویژه و بردار های ویژه ی (Eigenvalues and Eigenvectors) ماتریس A را محاسبه کرده و حاصل را به ترتیب در D و V قرار می دهد:
کد:[V, D] = eig(A)
کد زیر جهت تحلیل یک سیستم دینامیکی بیان شده در فضای حالت به کار می رود که بدون ورودی بوده و تنها تحت تاثیر شرایط اولیه است:
کد:A=[-9 9 8;1 -9 7;5 -4 3]; C=[1 0 0;0 0 0;0 0 0]; dyn=ss(A,[],C,[]); x0=[1;2;-1]; initial(dyn, x0)
|
سلام دوستان ، من یه سوال دارم از اونایی که با برنامه نویسی Mathlab آشنا هستند ،
سوالم اینه چطور می تونم دو تا عدد 100 رقمی رو بر هم تقسیم کنم ؟
البته سوال اصلی من یه چیز دیگه است ولی تو قسمت بالا موندم ، فقط چون برنامه من خیلی طولانیه و مورد بالا هم خیلی زیاد تو برنامم استفاده میشه خواهشن جوابها کوتاه باشه .
فقط خواهشی که از دوستان دارم اینه که اگه به طور عملی جواب گرفتند برنامه رو اعلام کنند .
amn110234 (21-04-16)
با سلام!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط علی حسنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا" برای اجرای عملیات روی اعداد بزرگ یه جعبه ابزار به نام VPI وجود داره که البته به طور پیش فرض با متلب نصب نمیشه و باید جداگونه اون رو نصب کرد. پایه ی کار این جعبه ابزار این طوره که اعداد بزرگ رو به شکل رشته در میاره و اعمال رو روی اون ها پیاده می کنه.
به شکل مشابه خودتون می تونید اعداد صد رقمی رو به صورت رشته (string) تعریف کنید و مطابق همون الگوی تقسیم که در دوران ابتدایی بهمون آموزش دادن رقم به رقم اعداد رو به هم تقسیم کنید.
اگر فرصت کنم کدش رو در همین جا قرار میدم.
موفق باشید
آرمین
'چو ایران نباشد، تن من مباد
Dim Armin As Iranian
If Iran.Enabled = False Then Armin.Enabled = False
سلام مجدد و تشکر فراوان ،
من خدمتتون عرض کردم چون برنامم خیلی طولانیه نمی تونم برای عمل تقسیم برنامه بنویسم (این برنامه حتی اگه چند خط باشه جواب برنامه اصلی که باید در کمتر از یک ثانیه جواب بده ساعتها طول خواهد کشید ! ) فقط می خوام یه برنامه یا نرم افزاری باشه که خودش دو متغیر 100 رقمی رو بخونه و جواب تقسیم یا ضربشون رو بده، تازه اعداد در پروژه من حداقل صد رقمی هستند و ممکنه صد ها رقم داشته باشه !
برنامه ها و نرم افزارهای مختلفی رو هم تست کردم ولی به جواب نرسیدم اگه باز هم کسی از دوستان نرم افزار یا راهکاری سراغ داره ممنون میشم راهنمایی کنه تا من این برنامه به ظاهر ساده رو حل کنم .
amn110234 (21-04-16)
اگر یک معادله ی چند جمله ای از مرتبه ی n به شکل زیر داشته باشیم:anxn + an-1xn-1 + ... a1x + a0 = 0با فرمان roots می توان ریشه های آن را پیدا کرد.
ابتدا یک ماتریس سطری از ضرایب چند جمله ای به شکل زیر شکل می دهیم:
p = [an an-1 ... a1 a0]سپس با فرمان زیر ریشه ها محاسبه می شوند:
roots(p)
مثال: حل معادله
x3 + 2x2 + 2x + 1
کد:p = [1 2 2 1]; roots(p)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks