بله طبیعی هستند .
این موردی که نوشتید احتمالا به خاطر نصب یا کم یا زیاد استفاده کردن خمیر سیلیکون میباشد .
Ali.Shareei (22-04-17), DOOM999 (22-04-17)
|
به نظرتون مجدد باز و نصب کنم ؟ چون الکل ندارم با گوش پاک کن فقط پاک کنم کافی هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (22-04-17)
میتونید از خمیرهای سیلیکون که جداگانه در بازار عرضه میشوند استفاده کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali.Shareei برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Chill Factor III انتخاب خوبیه . در سایر کشورها هم از خمیرهای باکس استفاده نمیکنند .
الکل لازم نیست با پنبه پاک کنید .
Ali.Shareei (22-04-17), DOOM999 (22-04-17)
یک مقدار من مشکل دارم روی بستن این نوع فن!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مخصوصا پیچ های روی سوکت که دقیقا مشخص نیست چقدر باید بسته بشه شما توصیه ای در این مورد ندارید ؟
من میترسم با بستن پیچها به پردازنده فشار بیاد و مشکلی پیش بیاد!
به هیچ هنوان نباید عجله کنید . راهنمای نصبش را با دقت مطالعه کنید . پیچ های کلا کولرهای تاور نباید خیلی محکم بسته شوند . زمانی که خمک کننده در جای خودش فیکس بشه . کافیه . خمیر هم حتما تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali.Shareei برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ali.Shareei (22-04-17), DOOM999 (22-04-17), mohamad70 (22-04-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks