برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمتشکرم دوستان عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط P-Ravesh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل 100% از پاور هست
من در زمینه سخت افزار زیاد حالیم نیست ولی در اون حد تست و ... انجام دادم که متوجه شدم از پاوره
دمای سی پیو و گرافیک بالای 65 نمیره موقع بازی کردن
موقعی که گرافیک رو در بیارم سیستم روشن میشه و موقعی که سر جاش بزارم سیستم بالا نمیاد و به زور cmos reset و به سختی بالا میاد. باطری cmos عوض کردم. مادر برد رو چک کردم مشکلی نداشت.
اگر زیر لود سنگین برود به نحوی یکباره خاموش میشه که انگار دوشاخه برقش رو از دیوار جدا کنیم وقتی تلاش میکنم سیستم را روشن کنم دگمه پاور تیک میخوره ولی کمتر از 100 میلی ثانیه برقش قطع میشه
و جالبه گرافیک ضعیفتر مثلا gt630 که بزارم بالا میاد درحالی که گرافیکم رو روی سیستم دوستم تست کردم 2 ساعت نشستیم بازی کردیم نهایت دمای 71 درجه بود بدون کوچکترین مشکل.
با برنامه hwinfo64 برسی کردم موقعی که بازی اجرا میشه اون ولتاز +12v قشنگ میاد زیر 12 مثلا میشه 11.8 و اگر مثلا مصرف گرافیک و سی پیو رو محدود کنم مثلا گرافیک رو 30% و سی پیو رو 2.0ghz کنم، این ولتاژ روی همون 12 میمونه و اگر مجددا مصرف برق سی پیو و گرافیک رو بکنم پیشفرض این ولتاز میاد پایین و سیستم خاموش میشه.
با برنامه occt هم نصب کردم موقع که روی سی پیو تست میزارم حتی 90 دقیقه روی فشار 4.4ghz و 100% مصرف سی پیو مشکلی پیش نیومد چون مصرف سی پیو نصف گرافیک منه. ولی تا اینکه روی گزینه تست psu کلیک میکنم و سیستم تحت فشار میره حدود 30 ثانیه بعدش خاموش میشه و دیگه روشن هم نمیشه تا نیم ساعت
یعنی سیستم تا زیر فشار و مصرف بالای 200-300 وات نرسه این مشکل خودشو نشون نمیده
برای همین اینجا خواستم بدونم ایا آواژنگ فقط میاد یه تستر ولتاژ میزنه و یا واقعا تست میکنه و زیر فشار میزاره؟
با تشکر
Bookmarks