من دوستی با آواژنگ ندارم ولی شخصاً همه این گارانتی های ایرانی را چرخیدم از ویستا و گرین گرفته تا آواژنگ و ایران رهجو و ...، هیچ کدومشون مثل آواژنگ نمیشند. البته من متخصص بررسی گارانتی ها نیستم ولی تجربه شخصیم توی این 7 سالی که توی بازار سخت افزارم نشون داده. ماتریکسم خوب بوده البته ولی نه در حد آواژنگ.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Gtx titan7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا هم دلیلی که میبینی من پست زدم رفاقت و ... نیست، آواژنگ مال بابام نیست ولی دیگه این موضوع به آدم زور میاره که یکی دیگه مقصره میخوایند به زور با جوسازی بندازید تو پاچه آواژنگ. خب این کار زشته.
شما خیلی جالبه برام که هم شما هم استارتر محترم به جای اینکه برید اسمبل کار را پیدا کنید بگید باید خسارت بدی و یقه اون را به قول معروف بگیرید گیر دادید به آواژنگ. خب قوانین گارانتی را نقض کردید دیگه، این حرفا دیگه چیه؟
مثل اینه که بری یه جا خلاف ماشینت را بگذاری بعد پلیس بیاد جریمه ات کنه بگی من نمیدونستم و ضرر کردم و ... ، خب درست. شما الان متضرر شدی ولی چرا نمیخوای قبول کنید که مقصرش اسمبل کارتونه نه آواژنگ؟

Bookmarks