برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Gtx titan7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داداش میدونی من درکت میکنم شما بالاخره متضرر شدی ولی واقعاً حق با این دوستمون نیست دیگه، چرا زوری میخوایند نشون بدید آواژنگ مقصره؟
بله! هزار جا توی این کشور هست که شرکت های گارانتی کننده کارشون را انجام نمیدند و اونا مقصرند ولی اینجا این مورد نیست ، نمیشه با مظلوم نمایی و ... تقصیر را انداخت گردن یکی که.
منم قبول دارم توی ایران گارانتی ها خیلی داغونند ولی اینجا تقصیر گارانتی نیست که شما لیبل را کندی، تقصیر اسمبل کار اون دوستمونه که با اینکه مثلاً اسمش اسمبل کاره اومده لیبل را کنده با اینکه اینو منی که توی بازارم میدونم که نباید لیبل را بکنیم.
خیلی واضح توی سایت همه شرکت ها هست که شما نباید لیبل های محصول و گارانتی محصول را بکنید. تحت هیچ شرایطی نباید بکنید. حالا ایشون اسمبل کارش دوست داشته بهش ضرر بزنه یا نمیدونسته یا هر چی کنده، به آواژنگ چه ربطی داره آخه؟!
من طرفدار آواژنگ یا کولرمستر یا هیچ شرکت دیگه ای توی گارانتی کننده های ایرانی نیستم ولی ببخشیدا دارید حرف زور میزنید.
بقیه دوستان هم گفتند منم نظرم همینه، استارتر محترم باید بره اسمبل کار را پیداش کنه و خسارت را از اون بگیره

Bookmarks