دوست گرامی اول مرسی که فروم باز کردی اخه دوستان زیادی واسم پیام شخصی دادن این نشون از خوبی دوستان است
واینکه شما درست میفرمایید که برچسب میزنن واسه اینکه مشخص بشه که این پاور دستکاری نشده من هم منکرش نیستم
ولی حالا به حرف بنده گوش کنید
اون برچسبی که از پاور من برحسب اتفاق کنده شده ای کاش کنده نمیشد تا این همه من بدبختی نمیکشیدم برچسب شماره سریال دستگاه میباشد نه اون برچسبی که روی جا پیچ میزنن که از باز شدن دستگاه جلوگیری و نشانست و واسه این موضوع که ایا پاور باز شده یا از اون برچسب ویا یکی اینکه از روی پیچ ها مشخص میشه که اچار خورده یانه برادر نه از روی برچسب شماره سریال دستگاه...
و اینکه مورد بعد اگه دستگاهی گارانتی داره چرا هزینه کنیم و بدیم دست تعمیر کار اخه یه پاور معمولی نیست دلمون نسوزه و خود بنده هم ادم فنی نیستم بخوام داخل پاورمو ببینم
واینکه نمیگیم بر اساس حرف من باشه خود پاوره ببینند و نه اینکه یبار پاور بدون برچسب شماره سریال اوردم وشواهدی که نشان میده پاور باز نشده و دستکاری نشده
واینکه واسه اینکه قوانین گارانتی و گفته سریالش مخدوش و نابود شده باشه نه اینکه هست و سالم سالمه
و اینکه واسه پاور خود نمایندگی که بردم گفت تعمیر نمیشه پاور شما . حالا به نظر شما من باید 1700 تومن ضرر کنم تا مشکل حل بشه در حالی که پاورم تا سال 2020 گارانتی داره خداییش انصاف داشته باشین چرا مشتری باید ضرر کنه...
الانم که به من گفتم از کجا بفهمیم این همون پاور ایا دوستان این مشکل منه یا مشکل خود شرکت گارانتی کنندست که از راهی به غیر از برچسب شماره سریال بفهمه این همون پاوره. اخه اینطوری طبق گفته خودشون که پاور با یه پاور گارانتی دار عوض میکنند از کجا میخوان تشخیص بدن این همون پاور اصلی ...
بخدا از اواژنگ توقع نداشتم حالا که انشاالله بتونه مشکل منو حل کنه تا ثابت بشه بهترینه
واینکه چرا وقتی کاری نکردم.... بگم کردم
دوست عزیز شرکت ما هم قوانین و ضوابط خودش رو داره که اتفاقا در این مورد مشخص بین همه شرکت ها یکسانه، شما از هر برند دیگه ای پاور خریده بودین با دستکاری (کندن و سپس چسبوندن لیبل به قول خودتون سریال) هیچ خدماتی دریافت نمی کردین.
متاسفانه امکان استثنا قائل شدن وجود نداره و شرکت ما از دستورالعملهای رسمی پیروی میکنه که در مورد شما ابطال گارانتی است.