وقتی شما میری بهت میگن که پاورت درسته چجوری ثابت کنی که مشکل از پاور وقتی حرف خودشونو میزنن که سالمه در حالی که ایراد داره و واسه استفاده کردن وقتی زیاد دکمه خاموش روشن میزدم گاهی روشن میشد و همون اولم گفتم که واسه کارمون استفاده میشد و به سختی کارمون انجام میشد تا این اخری که کلا روشن نمیشد با اون روش...
و در مورد لیبل برحسب اتفاق کنده بشه در حالی که سالم و خوانا باشه و مشکلی نداشته باشه اون گارانتی زمانی باطل میشه که کلا اونو نداشته یا ناخوانا باشه نه اینکه سالم باشه( واسه اینکه اگر اون جدا بشه و کسی دوباره بچسبونه هیچکس نمیفهمه که اون جدا شده)
و اینکه تو پست قبل هم گفتم که دوست عزیز اگه من و...که اینو میگید اینو با یک پاور گارانتی دار عوض کردی بخوایم این کارو بکنیم همون اول بدون اینکه این همه دردسر بکشیم برچسب میزدیم نه اینکه اصلا خبر داشته باشیم که اونو داره دوست گرامی
واینکه بازم میگم برچسب پاور برحسب اتفاق کنده شده و این وسط بنده فقط باید ضرر کنم که تنها یوزرم و یک مشتری صادق که قبولش ندارید و احترام نمیذارید میفرمایید که این کار غیر منصفانه و غیر انسانیت که بخوام این کار بکنم که از یک گارانتی دیگه استفاده نه اینکه الان سه هفتست دارم میگم سیستم ندارم حالا قضاوت با شما دوستان گرامی اونی که میدونه و شاهد که حرف های بنده عین حقیقت خدا خودمه....که حتی حاضرم چندتا شاهد بیارم که این پاور خودمه .....
و اینکه به اون دوست عزیز فرمودید که لیبلش دستکاری شده ایا شما دستکاری میبینید یا لیبل اصلی خود شرکت...
فقط کافی بگید مسئولیت قبول نمیکنید نه اینکه بهانه های عجیب بیارید زمانی که نداشت میگفتید نداره حالا که پیدا شده و داره میگید واسه خودش نیست

Bookmarks