سلام
من اولین باره که اینجا نظر میدم .ئ
من این موضوع رو که کاربر ATER مطرح کردند خوندم و به نظرم دقیقا ایشون درست میگن.که از ظرف خیلی سایت های دیگه و فروشگاه های دیگه داره اعمال میشه.
مثلا سایت لیون کامپیوتر میاد تمام کیس های corsair رو میخره و با 100 تومان - 200 تومان بالاتر میشفروشه. من چند ماه پیش کیس corsair 900d رو میخواستم بخرم، فقط لیون کامپیوتر داشت. زنگ زدم تخت جمشید گفت همشو لیون برداشته. اونم با قیمت های سر سام آور میفروخت و از قیمت دلاریش 200-250 تومان گرونتر بود ( با حساب بار و گمرک و سود و ... ). بعد از یک مدت بیخیال شدم و کیس hafx خریدم. بعد از یک مدتی که حسابی سود کردن به اسم فروش ویژه یهو میبینی که 200 تومان تخفیف میخوره و اسمش اینکه که به فکر مشتری هستند.
این روند فروش انحصاری باعث میشه که فرشنده هر قیمتی که دلش بخواد بفروشه. همین موضوع رو روی سایت های دیگه و فروشگاه های دیگه میشه فهمید. شما نگاه کنید هر فروشگاهی که یک جنس رو احتکار میکنه قیمت رو سرسام آور میاره بالا. الان ماردبورد های سری Asus z10pe d16 WS رو نگاه کنید. تا چند وقت پیش *** توی پاساژ ایران به صورت انحصاری داشت و قیمت 2800 میداد. این مادربورد دو سی پی یو میخوره و قیمت اصلیش خیلی پایین تره. از چند روز پیش که یکی از فروشگاه های بازار رضا این مادربورد رو آورده قیمتش از 2800 رسیده به 2400. جالب اینجاست که قیمت این مادربورد قبل از سال 94 یعنی دقیقا یک هفته به عید نوروز تو یکی از سایت ها 2050 تومان بود که پولم جور نشد بخرمش.
به این کار در قدیم میگفتن احتکار و پدر صاحب طرف و در میاوردن. اما الان اسمهای دیگه ای روش میذارن. شما نگاه کنید هر مغازه ای میاد کل بار یک نمایندگی رو میخره و به اسم سرمایه گذاری با چند برار سود میفروشه و بعد از اینکه حسابی سود کرد با قیمت عادی خوش میفرسته تو بازار.
نمیدونم دوستان تو تغییر قیمت های رم هستند یا نه. رم جی اسکیل DDR4 یک شبه قیمتش نصف شد. دلیلش این بود که نماینده اصلیش عقیق رایانه فقط میاورد. بعد یک فروشگاه تو بازار رضا و آواژنگ همزمان رم وارد کردند و به صورت کاملا اتفاقی ( یک وقت فکر نکنید سود بالا میگرفتن) قیمت رم DDR4 32 gb از 1400 رسید به 910 تومان. شما نگاه کنید چه سودی توش بوده تا حالا. الان هم اختلاف قیمت رم ها بین نماینده ها شده دعوا و هر روز رم ddr4 داره به یک قیمتی فروخته میشه.
کلا ای موضوع تو بازار کامپیوتر خیلی داره باب میشه. من خودم فقط چند نفرو تو این بازار و سایت های قبول دارم که ادمهای بسیار منصفی هستند و بسیار شریف. از اونا راجع این موضوع پرسیدم و اونا هم حرف منو تایید کردن.
امیدوارم همه فروشنده ها انصاف رو رعایت کنند و این موضوع رو بفهمن که اگر قیمت مناسب بدن مشتری بیشتری دارن.
خدا قوت.
Bookmarks