از این که دوستان انقد فعال هستن و بار علمی خوبی دارن خیلی خوشحالم و اینکه باهاشون هم بحث کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط noobkiiler برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من کاملا حرف های شما رو تایید میکنم و صحیحه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی خوب یه بنده خدایی که خرجه ماهانش 5 ملیونه میتونه به خرید مازراتی گیبلی فکر کنه؟؟؟
حتی اگه امکان خریدش هم باشه میتونه تو جاده های ایران و یا تهران ازش استفاده کامل کنه؟؟؟
ببینید شما گفتید
اپل پول مارکش رو میخوره؟
الان یکم فکر کنید
سیستم عامل ios بدون هیچ هنگ و باگ . سرعت فوق العاده بالا توی اجرای بازی ها و نبود هیچگونه مشکل.نازک ترین تبلت دنیا!.اکوسیستم فوق العاده اپل.خدمات پس از فروش فوق العاده حتی برای ایرانی ها ( البته باید بفرستید خارج محصول رو )وجود هزاران بازی انحصاری قدرتمند.زیبایی و شیک بودن تبلت.نبود ویروس.نبود مشکلات رام ها و روت شدن های اندروید و سافت بریک و ... .
دقیقا اپل پول مارکش و برندش رو نمیخوره و این قیمت های بالاش برای 2 چیز :کیفیت ساخت بالا که شاید توی چنتا از شرکت های که کالاهای دیجیتال لوکس تولید میکنه رو ببینیم
من یکی از دوستان پدرم گوشیش ورتو بود و خودم یه مدت ایفون 4 داشتم که به جرات میتونم بگم فقط کیفیت صفحش 2 3 برابر ورتو بود .حالا ios بماند پیشکش. . . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی نرم افزار و گیم که بجرات میتونم بگم ایفون یه کنسول بازی پرتابله
توی نرم افزار هم حرف اول رو میزنه و حتی برای کار و بیزینس هم نرم افزار های تخصصی داره
شما هنوز میگید پول مارک رو میخره؟ نه واقعا منظورم این نبود که علتش رو بالا ذکر کردم
دلیل بالا بودن توی قیمت وجود یک مشت آدم نفهم که قیمت گذاری میکنن و مالیات رو 2 برار میکنن و 100000000 برابر سود گیرشون میاد هست
شما بگو چی ios از android کمتر هست ببینم میتونید پیدا کنید؟
siri با این همه قابلیت توی ios گنجونده شده و اون apple sotre خارق العاده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان تورو به خدا با منطق حرف بزنید
بله حرف شما کاملا صحیحه ,نمونش 10تا ایفون6 تو علائدین اومده بود روزای اول و 8میلیون بود و خوب مثل کیک داغ بردنشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید !!!
واقعا اندرید از ios پایین تره مگه اینکه هزار جور سورسش هارو دستکاری کنی که بازم به گرد ios نمیرسه
siri وقتی بود ,هیشکی نبود!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و در اخر
الان 6 ساله همه پلت فرم های من ios هست و وقتی با اندروید کار میکنم اصلا نمیتونم کنار بیام! بخصوص با سامسونگ که فوق العاده داغ میکنه و اون touchwiz سنگین و بی کاربرد...
محصولات ios حداقل تا 3 یا 4 سال ساپورت میشن... اندروید حداکثر 2 سال که آخرین ورژن اندروید هم که براش میاد با 1000 تا مشکل و باگ میاد...
بله خوب شما کاربر ios هستی و کاملا خودتون رو با اکوسیستم اپل تطبیق دادین و 100% همینه که اندروید رو پایین تر از ios میدونید و واقعیت امر هم همینه . . . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من حتی برای ios7 هم دید برای 3gs اومده ولی یه سری از امکاناتش توش نیست که به چیپ m7 مربوط میشد که خوب 3gs نمیتونه ازش پشتیبانی کنه
و اینم اضافه کنم که اپل برای من یه سنگ محکی بوده توی کیفیت ساخت و قدرت و زیبایی
خوب همه این هارو گفتم که بقیه هم بدونن که اگه یه دیوایس اپلی بخر پولشون رو دور نریختنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی همه اینها در سطح جهان اولیه نه ماها. . .
شما برای استفاده از امکانا محصول یا باید تو دبی باشین یا افغانستان یا ترکیه!!!
البته اگه بخوای بصورت قانونی استفاده کنید ولی براش غیر قانونی هم هست ,شما که باید بهتر از من بدونید!
اگه تو اندروید میشه روت کرد ,تو ایفون هم یه چیزی هست به اسم جلبریک ,نه؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks